Nevertebrate.ro
Categorii
Acvaristica apa dulce
 - Pesti de acvariu
 - Creveti
 - Melci
 - Alte Nevertebrate
 - Filtrare
 - Accesorii acvariu
 - Plante de acvariu
 - Fertilizare si Conditionare
 -  - Fertilizanti pentru acvariu
 -  - Conditioneri pentru apa
 -  - Medicamente
 - Hrana
 - Iluminare
 - Sisteme CO2
 - Teste de apa
 - Acvarii
 - Substrat si nisip
 - Incalzitoare si coolere
 - Decoruri
 - Curatare si Intretinere
 - Literatura Acvaristica
Acvaristica apa sarata
Teraristica
Iazuri si ponduri


Medicamente de acvariu

Medicamente folosite pentru tratarea bolilor pestilor si nevertebratelor de acvariu. Tratamentul corect impiedica raspandirea acestor boli la pestii sanatosi si automat moartea acestora. Identificarea in timp util a bolilor si folosirea la timp a medicamentelor de acvariu potrivite asigura sanatatea acvariului tau precum si pierderea unor specii valoaroase sau a unor pesti de care ne-am atasat.

Cum tratam pestii de acvariu?

Categoriile de medicamente pentru acvarii sunt: universale, medicamente contra grisului (Ichtyophtirius), medicamente contra bacterilor sau medicamente contra parazitilor pestilor de acvariu. Pentru selectarea unui produs necesar in combaterea problemelor aparute este intotdeauna indicat ca intai sa se identifice corect simptomele care apar in cazul pestilor de acvariu bolnavi, fie ele exterioare sau de comportament: puncte albe (gris), lipsa apetitului, aripioare stranse, branhii rosii, fecale care atarna, solzi zbarliti, solzi lipsa, comportament atipic, paraziti atasati pe solzi, branhiile iritate, cozi si aripioare franjurate, excrescente de tip vata pe gura sau aripioare etc.

Identificarea bolilor pestilor de acvariu se poate face folosind si ghiduri online, cum ar fi JBL Hospital Online sau Ghidul Sera de identificare a bolilor, care usureaza sarcina acvaristului de tratare a pestilor exotici apeland atat la imagini exemplu cu pesti bolnavi sau descrierea simptomelor pestilor tropicali. Pretul medicamentelor de acvariu este de obicei destul de mic in timp ce utilitatea acestora este absoluta.

 
 
Medicamente pentru acvaristica

Medicamente pentru acvaristica (26 produse)

Producator
Sorteaza dupa:
Nevertebrate.ro Acvaristica apa dulce Fertilizare si Conditionare Medicamente
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Medicamente pentru acvaristica.
Copyright © 2008 - 2016 Nevertebrate.ro

ANPC | ShopMania.ro | Compari.ro | Cauti.ro | Smartbuy.ro | Forum acvaristica