Nevertebrate.ro
Melci de acvariu

Melci de acvariu

Melci acvatici pentru acvarii de apa dulce. Oferta noastra cuprinde melci deosebit de frumos colorati, precum si melci utili acvariului (melci mancatori de alge, precum si asasini de melci paraziti).

Descarca lista completa de melci acvatici care pot fi adusi la comanda de aici.

ATENTIE:

Datorita temperaturilor atmosferice scazute am sistat trimiterea de vietuitoare prin curier, deoarece nu mai putem garanta supravietuirea acestora. Livrarile se vor relua cand temperaturile din timpul noptii vor trece de 10° C (din experienta anilor trecuti sfarsitul lunii martie - inceputul lunii aprilie).

Importurile de vietuitoare vor continua, ca de obicei, la interval de 2 saptamani, data exacta fiind mentionata pe aceasta pagina. Vietuitoarele nu vor fi expediate, ci trebuie ridicate de la magazinul nostru din Cluj Napoca. Exceptie de la aceasta regula fac comenzile cu valori peste 500 lei, care pot fi expediate prin autobuz, dupa plata in avans a comenzii (vezi metodele de plata disponibile).

  Sorteaza dupa:  Produse pe pagina:
Se afişează 1 to 12 (of 12 produse)Pagini rezultate:  1 
  Coş cumpărături  
0 produse
   
  Producători  
   
  Ofertă specială  
Terariu Exo Terra Mini - 30x30x45 cm
Terariu Exo Terra Mini - 30x30x45 cm
 257,92lei  226,97lei 
   
Nevertebrate.ro Acvaristica apa dulce Melci
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Melci de acvariu.
Copyright © 2008 - 2014 Nevertebrate.ro

ANPC | ShopMania.ro | Compari.ro | Cauti.ro | Smartbuy.ro | Forum acvaristica