Nevertebrate.ro
Categorii
Acvaristica apa dulce
 - Pesti de acvariu
 - Creveti
 - Melci
 - Alte Nevertebrate
 - Filtrare
 - Accesorii acvariu
 - Plante de acvariu
 - Fertilizare si Conditionare
 - Hrana
 - Iluminare
 - Sisteme CO2
 - Teste de apa
 - Acvarii
 - Substrat si nisip
 - Incalzitoare si coolere
 - Decoruri
 - Curatare si Intretinere
 -  - Plantare si tuns plante
 -  - Curatare acvariu
 - Literatura Acvaristica
Acvaristica apa sarata
Teraristica
Iazuri si ponduri

Cum plantam acvariul?

Cu totii, fie ca suntem acvaristi incepatori, ne-am jucat deja cu cateva acvarii sau suntem experti, indiferent de vechimea noastra, am planificat mult si bine inainte de a reseta un acvariu sau inainte de a porni altul nou. Aceasta planificare a inclus tipul acvariului, marimea acestuia, stilul adoptat (ca am vrut un acvariu bazat mai mult pe hardscape, ca am vrut un olandez – gradina acvatica sau un nature aquascaping), plantele folosite, pestii care urmau sa populeze acvariul si restul vietuitoarelor. In ceea ce priveste plantele, am avut de ales sa folosim plante stem care cresc in grupuri frumoase si proportionate, sau plante de trimming care cresc compact si se tund sub forma de tufe, plante de midground, tufe scunde, sau plante de gazon. Totusi, indiferent pe care dintre aceste grupe sau combinatii de grupe am ales sa le folosim in acvariul nostru, am avut nevoie sa le plantan si sa le tundem pe parcursul vietii lor, astfel am descoperit nevoia de a folosi accesorii de plantare si tuns plante.

Penseta de plante

Printre accesoriile de plantare si tuns plante, una dintre cele mai importante este penseta de acvariu. Aceasta penseta de plante este foarte utila in plantare, atunci cand nu am putea sa plantam cu mana o planta micuta intr-un substrat delicat, si am avea nevoie de un accesoriu la fel de delicat pentru a rezolva aceasta situatie. Astfel, penseta de plante face o treaba excelenta la procedeul de plantare, simplificandu-l.

Foarfeca de aquascaping

Tot printre accesoriile de plantare si tuns plante trebuie sa remarcam acest produs care ne ajuta foarte mult. Foarfeca de aquascaping este o foarfeca dreapta, curbata sau in forma de S, care poate sa taie plantele foarte bine in diverse unghiuri. Si cu siguranta avem nevoie de o foarfeca de plante in acvariu deoarece acolo avem nevoie sa tundem in diverse unghiuri cat mai dificile.
Pretul accesoriilor de plantare si tuns plante este de obicei unul destul de mic, in timp ce nevoia de a utiliza aceste accesorii in acvariul plantat este destul de mare.

 
 
Unelte plante acvariu

Unelte plante acvariu (42 produse)

Articole legate de aceasta categorie
Producator
Sorteaza dupa:
Nevertebrate.ro Acvaristica apa dulce Curatare si Intretinere Plantare si tuns plante
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Unelte plante acvariu.
Copyright © 2008 - 2016 Nevertebrate.ro

ANPC | ShopMania.ro | Compari.ro | Cauti.ro | Smartbuy.ro | Forum acvaristica