Nevertebrate.ro
Categorii
Acvaristica apa dulce
 - Pesti de acvariu
 - Creveti
 - Melci
 - Alte Nevertebrate
 - Filtrare
 - Accesorii acvariu
 -  - Accesorii inmultire
 -  - Alte accesorii
 -  - Controlere si dozatoare
 -  - Furtune si fittinguri
 -  - Hranitoare
 -  - Osmoza inversa
 -  - Pompe de apa
 -  - Prindere si transport
 -  - Silicon
 -  - Skimmere
 -  - Sterilizatoare
 -  - Termometre
 -  - Ventuze
 - Plante de acvariu
 - Fertilizare si Conditionare
 - Hrana
 - Iluminare
 - Sisteme CO2
 - Teste de apa
 - Acvarii
 - Substrat si nisip
 - Incalzitoare si coolere
 - Decoruri
 - Curatare si Intretinere
 - Literatura Acvaristica
Acvaristica apa sarata
Teraristica
Iazuri si ponduri

Silicon pentru acvarii

Fiecare dintre noi, acvaristii acestei noi ere, am planificat intotdeauna inainte de a porni un acvariu ca sa decidem ce stil de acvariu dorim si ce vrem sa crestem in acesta. Fie ca dorim sa cream o gradina acvatica plina doar de plante aranjate pe dimensiuni si bine colorate, sau poate suntem interesati de cresterea pestilor si vrem sa-i mai si inmultim, sau chiar daca ne dorim doar un acvariu cu nevertebrate, creveti sau melci, posibilitatile sunt nenumarate. Totusi, indiferent de ce dorim sa facem in acvariu, in stadiul de constructie al acestuia trebuie sa decidem cum vrem sa arate. Iar deciziile majore pe care le putem lua in legatura cu aspectul acvariului sunt: grosimea sticlei, slefuirea acesteia, intarituri, si culoarea si calitatea siliconlui pentru acvariu.

Silicon transparent sau negru

Lipirea acvariului este o activitate care trebuie indeplinita doar de persoane care se pricep sau de firme specializate. Intai trebuie sa decidem daca pentru lipirea acvariului o sa folosim silicon negru sau transparent. Pentru acvariile olandeze, gradini de plante cu background negru, alb sau albastru, siliconul de acvariu negru este o alegere normala, in timp ce pentru acvariile nature care implica aquascaping, de obicei siliconul ales este transparent. De asemenea, siliconul pentru acvarii trebuie sa fie rezistent la apa dar si prietenos cu apa, nu trebuie sa emita substante nocive pestilor sau plantelor. Pretul siliconului de acvariu este de obicei rezonabil, in timp ce functia acestuia in acvariu este foarte importanta!

 
 
Silicon pentru lipirea acvariilor

Silicon pentru lipirea acvariilor (3 produse)

Sorteaza dupa:
Nevertebrate.ro Acvaristica apa dulce Accesorii acvariu Silicon
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Silicon pentru lipirea acvariilor.
Copyright © 2008 - 2016 Nevertebrate.ro

ANPC | ShopMania.ro | Compari.ro | Cauti.ro | Smartbuy.ro | Forum acvaristica