Nevertebrate.ro
Categorii
Acvaristica apa dulce
 - Pesti de acvariu
 - Creveti
 - Melci
 - Alte Nevertebrate
 - Filtrare
 - Accesorii acvariu
 -  - Accesorii inmultire
 -  - Alte accesorii
 -  - Controlere si dozatoare
 -  - Furtune si fittinguri
 -  - Hranitoare
 -  - Osmoza inversa
 -  - Pompe de apa
 -  - Prindere si transport
 -  - Silicon
 -  - Skimmere
 -  - Sterilizatoare
 -  - Termometre
 -  - Ventuze
 - Plante de acvariu
 - Fertilizare si Conditionare
 - Hrana
 - Iluminare
 - Sisteme CO2
 - Teste de apa
 - Acvarii
 - Substrat si nisip
 - Incalzitoare si coolere
 - Decoruri
 - Curatare si Intretinere
 - Literatura Acvaristica
Acvaristica apa sarata
Teraristica
Iazuri si ponduri

Vesnica ventuza acvaristica

Probabil ca fiecare dintre noi, acvaristii acestei noi ere, am planificat intotdeauna inainte de a porni un acvariu ca sa decidem ce stil de acvariu dorim si ce vrem sa crestem in acesta. Fie ca dorim sa cream o gradina acvatica plina doar de plante aranjate pe dimensiuni si bine colorate, sau poate suntem interesati de cresterea pestilor si vrem sa-i mai si inmultim, sau chiar daca ne dorim doar un acvariu cu nevertebrate, creveti sau melci, posibilitatile sunt nenumarate. Totusi, indiferent de ce dorim sa facem in acvariu, acesta este plin de echipamente interne care trebuie sa fie fixate pe sticla acvariului si este inconjurat de echipamente externe care trebuie sa fie fixate de exteriorul acvariului sau contin furtune si furtunele care intra si ies din acvariu, furtune ce de asemenea nu pot sta de capul lor, trebuie prinse si asigurate. Pentru toate aceste probleme, exista vesnica ventuza intalnita in cantitati colosale in arsenalul fiecarui acvarist.

Folosim ventuze la orice!

Filtrele interne, skimmerele, incalzitoarele, termometrele, toatge acestea au nevoie sa fie bine fixate inauntru acvariului, si cum s-o facem altfel decat cu ventuze? Furtunele filtrelor externe, termometrele digitale externe, furtunele de CO2 si chiar si cablurile echipamentelor interne au nevoie sa fie prinse pe sticla exterioara a acvariilor, si pentru aceasta o sa folosim tot ventuze. Ventuzele de acvariu exista in diverse culori, cele mai intalnite fiind albe, negre, transparente si verzi. In functie de locul in care vor fi plasate, putem folosi ventuze transparente intr-un acvariu fara background si multa sticlarie (Lily pipe, difuzor CO2, etc.) putem folosi ventuze negre sau albe intr-un acvariu cu background negru sau alb sau putem folosi ventuze verzi cand incercam sa ascundem ceva printre plante stem verzi. Pretul ventuzelor de acvariu este bineinteles foarte mic, insa utilitatea acestui accesoriu este imensa.

 
 
Ventuze pentru acvaristica

Ventuze pentru acvaristica (30 produse)

Producator
Sorteaza dupa:
Nevertebrate.ro Acvaristica apa dulce Accesorii acvariu Ventuze
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Ventuze pentru acvaristica.
Copyright © 2008 - 2016 Nevertebrate.ro

ANPC | ShopMania.ro | Compari.ro | Cauti.ro | Smartbuy.ro | Forum acvaristica