Furtune si fittinguri pentru filtrare

Furtune si fittinguri pentru filtrare (132 produse)

Producator
Sorteaza dupa:

Furtune si fittinguri pt. filtrare

Sunt convins ca multora dintre noi ni s-a intamplat sa avem musafiri, sa poftim in casa un prieten sau un vecin care a ramas complet inmarmurit la vederea acvariului nostru. Si cu siguranta dupa ce s-a mirat de pesti si plante, prima intrebare pe care ne-a adresat-o a fost: Cum faci sa fie apa asa curata? Ei bine, aici intervine cel mai important procedeu acvaristic, filtrarea. De asemenea, multi dintre noi am vazut pentru prima data un acvariu si am observat bulele de aer care bolboroseau in el. Unele acvarii au pur si simplu nevoie de aerare continua, in timp ce altele au nevoie de oxigenare mai multa. Aerarea apei este folositoare si atunci cand dorim sa cream efectul de valurire la suprafata dar si cand avem in acvariu prea mult CO2 injectat sau o substanta pe care am folosit-o ca medicament si care se elimina prin oxidare. Toate aceste aspecte se rezolva de obicei prin injectarea aerului in acvariu. Bineinteles, ambele procedee (filtrarea apei si injectarea aerului in acvariu) necesita diverse accesorii, furtune si fittinguri pentru filtrare si aerare.

Furtune de aer, accesorii

Pompele de aer si filtrele burete au intotdeauna nevoie de un furtun de calitate care sa transporte aerul de la pompa in acvariu. De asemenea, pentru acvariile multiple alimentate de aceeasi pompa de aer avem nevoie de diverse piese de distributie a aerului, T-uri, Y-uri, etc. Furtunele si tuburile siliconice care intra in acvariu au nevoie de valve unisens pentru a ne asigura ca atunci cand pompele se opresc, apa n-o sa curga din acvariu prin intermediul acestor furtune. Astfel, accesoriile necesare filtrarii si aerarii sunt vitale pentru realizarea acestor aspecte, iar pretul furtunelor si fittingurilor este foarte scazut.

Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Furtune si fittinguri pentru filtrare.
Copyright © 2008 - 2018 Nevertebrate.ro