Piese de schimb pentru filtre

Piese de schimb pentru filtre (620 produse)

Debit
Tip
Producator
Sorteaza dupa:

Piese de schimb pentru filtre

Bineinteles ca multi dintre noi am trecut prin situatia in care ni s-a intamplat sa avem musafiri, sa poftim in casa un prieten sau un vecin care a ramas complet inmarmurit la vederea acvariului nostru. Si cu siguranta dupa ce s-a mirat de pesti si plante, prima intrebare pe care ne-a adresat-o a fost: Cum faci sa fie apa asa curata? Ei bine, aici intervine cel mai important procedeu acvaristic, filtrarea. Acest procedeu consta tragerea apei, trecerea acesteia printr-un mediu filtrant si apoi impingerea apei inapoi in acvariu, toate acestea realizandu-se cu ajutorul unui filtru.

Filtrarea necesita piese de schimb

Ei bine, functionarea filtrelor noastre depinde bineinteles de anumite piese de schimb. Filtrele au cateva piese in continua miscare cum ar fi rotorul care invarte apa. Acesta are un ax ceramic, un magnet si niste palete, oricare dintre acestea putand sa se rupa in orice moment. De aceea, axurile ceramice si rotoarele sunt considerate consumabile. Filtrele mai au nevoie si de garnituri de schimb, vase de plastic, robineti, etc. Toate aceste piese de schimb pot intemeia o trusa de urgenta care va fi foarte benefica acvaristului caruia ii apare o problema rezolvabila la sistemul de filtrare. Si datorita faptului ca bacteriile din filtru incep sa moara la scurta vreme dupa oprirea acestuia, este vital ca piesele de schimb sa fie la indemana dinaintea aparitiei problemelor. Piesele de schimb pentru filtre au un pret mic de obicei, insa au totodata si o utilitate de netagaduit.

Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Piese de schimb pentru filtre.
Copyright © 2008 - 2018 Nevertebrate.ro