Adeziv moss si corali Seachem Flourish Glue 2x4 g
  • In stoc
  • Adeziv moss si corali Seachem Flourish Glue 2x4 g

Adeziv moss si corali Seachem Flourish Glue 2x4 g

59,90 lei
Expediere imediata

Adezivul Flourish Glue™ este un gel cyanoacrylat de calitate superioara, pentru atasarea moss-urilor si a plantelor de pietre, lemne si chiar pietris. Este foarte folositor mai ales cand se planteaza plante de tip buchet. Pur si simplu se apluca Flourish Glue™ pe radacini, se planteaza in mod obisnuit iar plantele vor ramane fixate in substrat. Gelul se va lipi in cateva secunde si are un control, durabilitate si o putere de prindere excelente. Poate fi folosit chiar si sub apa. Flourish Glue™ poate fi folosit in aquascaping in apa dulce sau sarata sau pentru orice reparatii ale componentelor de plastic din acvariu. Flourish Glue™ se comercializeaza in tuburi de aluminiu, pentru o stabilitate extinsa, mult mai buna decat a produselor stocate in recipienti din plastic - astfel nu se va intari in tub.

Mod de folosire:

Se elimina o mica cantitate inainte de fiecare folosire. Se aplica un strop de lipici pe moss sau pe radacinile plantei si se preseaza pe suprafata pe care se doreste lipirea timp de 20 secunde. Pentru plantele de tip buchet, se aplica pe radacini si se planteaza normal. A se sterge varful de excesul de adeziv inainte de reinchidere.

ATENTIE: Cyanoacrylat. Material periculos. Lipeste pielea in cateva secunde. Periculos pentru piele si ochi. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca ajunge in ochi, a se limpezi cu apa timp de 5-10 minute.

Nou
000116311601
22 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
000116311601
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: