Anti fosfati si silicati Seachem Phosnet 125g
  • In stoc
  • Anti fosfati si silicati Seachem Phosnet 125g

Anti fosfati si silicati Seachem Phosnet 125g

149,90 lei
Expediere imediata

PhosNet ™ 125g este un oxid granular (GFO) cu porozitate ridicata, suprafata mare si o capacitate mare de legare.

  • Acesta va elimina rapid fosfatii si silicatii din apa dulce si din apa sarata si nu-i va elibera înapoi în acvariu.
  • Prezinta o capacitate mai puternica de absortie fata de majoritatea produselor concurente si, prin urmare, poate reduce fosfatii si silicatii la niveluri foarte scazute.
  • Pentru rezultate optime, PhosNet ™ trebuie clatit înainte de utilizare si plasat astfel încât apa sa circule foarte bine prin el.
  • Poate fi folosit într-un filtru de tip canistra sau în orice zona cu flux ridicat a unui filtrul cascada. Utilizarea unui sac pentru material filtrant  cum ar fi The Bag, este recomandata.


Utilizare:
50 g (1/2 cana) pentru fiecare 200 l de apa sarata sau 400 l (100 de galoane) apa dulce. Lasati produsul timp de 4 zile, apoi testati concentratiile de fosfat sau silicat fie cu fosfat MultiTest ™, fie cu Silicat MultiTest ™. Daca concentratia componentei pe care încercati sa o reduceti nu a scazut la aproximativ 0,02 mg / l, înlocuiti-l pe PhosNet ™, în caz contrar, lasati-l pâna când nivelurile încep sa urce din nou. Atâta timp cât concentratiile ramân sub control, produsul nu este epuizat. Nu este recomandata tratarea peste noapte. PhosNet ™ nu este o rasina schimbatoare si nu elibereaza nimic în apa. Nu eleimina fosfatul sau silicatul înapoi în apa si poate fi îndepartat, uscat si refolosit pâna la epuizare. Utilizarea continua a unor cantitati mici este mai buna decât utilizarea intermitenta a unor cantitati mai mari.

Nou
116125109
1 Obiect

Referinte specifice

cod bare EAN13
116125109
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: