Sisteme CO2 pentru acvariu de apa dulce

Filtre active

Plantele cresc cu CO2

Ne-au placut plantele de acvariu dintotdeauna. Am inceput sa practicam acvaristica cu plante de plastic si am crescut incet-incet spre o adevarata gradina acvatica. Pe masura ce am inceput sa folosim plante tot mai deosebite si mai pretentioase am observat ca aditia de CO2 este absolut necesara pentru supravietuirea acestor plante.

CO2 pt. plante de acvariu sanatoase

In acest fel am descoperit sistemele de CO2 pentru acvarii. Initial am folosit ca si toti bomba de drojdie pentru ca parea solutia cea mai la indemana, care adauga in apa de acvariu dioxidul de carbon atat de necesar cresterii si dezvoltarii armonioase a plantelor, dar in acelasi timp instalatia de CO2 la cel mai mic pret.

Instalatii profesionale CO2

Cu timpul ne-am dat seama ca trebuie sa lasam drojdia sa fermenteze la brutarie si am inceput sa folosesim sisteme profesionale de CO2. Dintr-o data am simtit fericirea adevarata care sta in spatele acvaristicii, aceea de a te putea bucura de o gradina acvatica splendida, care creste sub ochii nostri, cu plante care efectiv explodeaza de viata si sanatate. Fara sa mai necesite interventia noastra, sistemul CO2 servea nutrientii necesari plantelor si acestea ne rasplateau cu o ploaie de bule de oxigen de fotosinteza sub forma de pearling.

Stim acum ca acvaristica este un lux, pe care nu si-l permit toti si ne bucuram de posibilitatea de a nu ne uita la pret cand vorbim de acest fel de instalatii care ne ofera atata placere.