Carbon lichid Seachem Flourish Excel 2 L
    • Carbon lichid Seachem Flourish Excel 2 L

    Carbon lichid Seachem Flourish Excel 2 L

    325,00 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Seachem Flourish Excel este o sursa variata de carbon organic, necesar tuturor plantelor din acvariu. Acesta este de obicei obtinut din CO2, dar poate fi, de asemenea, derivat din compusi simpli, organici (cum ar fi intermediarii fotosintetici). Folosirea ori de CO2 sau Flourish Excel nu exclude in mod necesar utilizarea celeilalte surse. Aceasta combinatie este, insa, in mod deosebit necesara situatiilor in care adaugarea in mod continuu de CO2 ar duce la niveluri periculoase ale pH-ului.

    Fata de alte produse, Fluorish Excel detine si proprietati de reducere a fierului, care promoveaza proprietati de strat  feros (Fe²), mult mai usor de folosit de plante. La dozarea cu Flourish Excel  este recomandata evitarea implicarii si a CO2 si introducerea de compusi similari. Flourish Excel poate fi folosit în procesul de constructie a lantului de carbon pentru fotosinteza. 

    Mod de utilizare

    La o folosire initiala sau dupa un schimb de apa masiv (> 40%), se va adauga 1 capac (5 mL) pentru fiecare 40 L . Ulterior, se va adauga 1 capac la fiecare 200 L zilnic sau la fiecare a doua zi. Pentru o dozare mai scazuta, se va utiliza capacul, cu mentiunea ca fiecare dunga interioara este la cca 1 mL.

    A NU SE SUPRADOZA!

    Nou
    116045803

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116045803
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

    8 alte produse in aceeasi categorie: