Conditioner granulat anti fosfati Dupla Siliphos 180ml
  • La comanda
  • Conditioner granulat anti fosfati Dupla Siliphos 180ml

Conditioner granulat anti fosfati Dupla Siliphos 180ml

69,90 lei
Expediabil in 20-30 zile

Siliphos 180 ml este un agent eficient de îndepartare a fosfatului si silicatului pe baza de hidroxid de fier pentru acvarii marine si de apa dulce.

  • Granulele umede au o capacitate de legare extrem de ridicata si rezolva în mod fiabil problemele legate de algele legate de fosfat si silicat (alge si smoala). Potrivit pentru toate modelele de filtre.
  • Siliphos este un compus cu granulatie fina care a fost folosit cu succes de catre industria si furnizorii de apa, în instalatiile de tratare a apei dulci si a apelor reziduale timp de mai multi ani.
  • Capacitatea chimica foarte activa de a absorbi fosfatii în cantitati mari îl face un mediu ideal pentru filtrarea acvariilor. În acvarii, fosfatii se dezvolta din materii organice decazute si, de asemenea, ca urmare a hranirii excesive, a îngrasamintelor vegetale sau a materialelor decorative care contin fosfati.
  • Fosfatii pot intra si în acvariu prin adaugarea de apa de la robinet proaspata care contine fosfati. Fosfatii sunt un element esential al organismelor vii, dar sunt daunatoare în concentratii crescute.
  • În acvariile de apa marina, nivelurile ridicate de fosfat inhiba formarea varului de corali tari si algii calcaroase. Datorita nivelurilor ridicate de nutrienti, zooxanthellele coralilor zooxanthelati pot prolifera într-o masura care acopera pigmentii naturali ai coralilor. Coralii devin maro.
  • O alta indicatie pentru nivelurile ridicate de fosfat si silicat (acidul silicic) este cresterea algelor rosii sau maro care formeaza adesea un strat de frotiu pe decoratiile acvariului si ameninta viata diferitelor organisme. Un nivel de PO4 mai mare de 0,1 mg / l nu poate fi tolerat într-un acvariu modern de recifuri de corali. Siliphos este, de asemenea, folosit pentru a lega silicatele nedorite în acvariile de apa de mare.
  • În acvariile de apa dulce, continutul maxim ar trebui sa fie de aproximativ 0,3 mg / l. Nivelurile ridicate de fosfati sunt adesea responsabile de epidemiile de alge, de cresterea slaba a plantelor si de pestii aflate în dificultate.


Dozaj:
180 ml pentru pâna la 720 l (la 0,5 mg PO4 / l)

Nou
84011444813794

Referinte specifice

cod bare EAN13
8401144481379
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.