Culturi de bacterii Seachem Pristine 250ml

Culturi de bacterii Seachem Pristine 250ml

72 74 lei

stock_img Produsul este livrabil In 15-20 zile

Termenul de livrare depinde de stocul furnizorului şi de durata transportului. După plasarea comenzii vei fi contactat de personalul nostru şi ţi se va face o estimare a termenului de livrare. Dacă doreşti să plăteşti cu cardul ne confirmi că eşti de acord să aştepţi până la intrarea produsului în stoc.
Adăugare în Lista de produse dorite  Anunţă-mă de noutăţi despre

Descriere Culturi de bacterii Seachem Pristine 250ml

Produsul Seachem Pristine foloseste bio-augmentarea, o meteoda non-chimica si naturala de a imbunatati calitatea apei. Contine bacterii care descompun hrana in excel, deseurile si detritusul din apa duce sau acvariile marine. De asemenea, va reduce excesul de nutrienti (de ex amoniacul, nitritii si nitratii) care ar putea alimenta organismele care produc boli. Pristine va creste claritatea apei si va incuraja sanatatea din mediul acvatic.

Speciile de bacterii din Pristine se vor dezvolta atat in apa dulce, cat si sarata si pot utiliza o multitudine de compusi organici, inclusiv grasimea care cauzeaza biofilmul de la suprafata apei. Spre deosebire de bacteriile nitrificatoare traditionale, acest amestec de bacterii se pot adapta mediilor ostile sau sarace in oxigen si continua sa se inmulteasca si sa imbunatateasca calitatea apei. Biopolimerii produsi de catre coloniile de bacterii vor retine particulele si vor creste claritatea apei.

Speciile de bacterii din Seachem Pristine sunt un amestec unic, special dezvoltat pentru a fi rezistente si pentru adaptabilitatea lor intr-un mediu variat de conditii de mediu.

Mod de folosire: 

A se agita bine inainte de folosire. Se va opri orice sursa de UV/ozon. Se foloseste in capacel (5 ml) la fiecare 40l de apa. Ulterior, se foloseste o doza de mentenanta de  1 capacel la fiecare 80l de apa la fiecare aditie de vietati sau dezechilibrarea biofiltrarii prin curatare sau medicatie. Se va astepta 2-3 zuke pentru stabilirea coloniilor de bacterii inainte de folosirea din nou a filtrelor UV. 

Prolemele recurente cu poluarea acvariului pot indica suprapopulare, suprahranire sau filtrare neadecvata.

 

Ce au spus altii despre Culturi de bacterii Seachem Pristine 250ml

3 din 5 Stele   adaugat de  ovidiu enasescu Adăugat la data: joi 22 iunie, 2017

Ambalat impecabil si livrat cu promptitudine! Am adaugat solutia sambata si asteptam rezultatele. Revin cu detalii.

Scrie-ti si tu parerea despre acest produs!

Cod furnizor: 000116124102

  Coş cumpărături  
0 produse
   
  Producători  
   
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Culturi de bacterii Seachem Pristine 250ml.
Copyright © 2008 - 2018 Nevertebrate.ro