Difuzor CO2 Seachem Glass Pollen 15mm
  • In stoc
  • Difuzor CO2 Seachem Glass Pollen 15mm
  • Difuzor CO2 Seachem Glass Pollen 15mm

Difuzor CO2 Seachem Glass Pollen 15mm

129,90 lei
Expediere imediata

Difuzorul CO2 Seachem Slanted Glass Pollen 15mm, este un difuzor de CO2 de tip polen care se conecteaza la sistemele de injectie de CO2 pentru a dispersa cu usurinta gazul CO2 in apa din acvariu.

Compatibil cu furtun standard de CO2 de 6 mm (4/6). Ventuza inclusa.

 

Instalare

  • Clatiti difuzorul cu apa calda. Atasati ventuza si furtunul de CO2.
  • Pentru a atasa furtunul la difuzor, udati interiorul furtunului cu apa in punctul de atasare si glisati cu atentie pe tubulatura din sticla. Utilizarea altor lubrifianti nu este recomandata, deoarece acestea fac ca furtunul sa alunece de pe sticla prea usor. Pentru a evita ruperea la scoaterea furtunului, taiati furtunul cu atentie de-a lungul lungimii pentru a elibera tubulatura din sticla.
  • Montati difuzorul folosind ventuza (inclusa). Ar trebui sa fie pozitionat in partea de jos a acvariului. Cand indepartati sau repozitionati difuzorul, trageti de ventuza, mai degraba decat de sticla sau furtun, pentru a evita ruperea. Instalati valva de siguranta CO2 (nu este inclusa) pe furtunul de CO2. Odata montat in siguranta, porniti aditia de CO2 si reglati la debitul dorit, folosind un numarator de bule sau un indicator cu drop checker.
Nou
000116031554
5 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
000116031554
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: