Dozator automat fertilizant Dennerle Dosator
 • -15%
 • In stoc
 • Dozator automat fertilizant Dennerle Dosator
 • Dozator automat fertilizant Dennerle Dosator
 • Dozator automat fertilizant Dennerle Dosator

Dozator automat fertilizant Dennerle Dosator

74,95 lei
63,71 lei- 15%
Expediere imediata

Dozatorul non-electric de fertilizant pentru acvarii (50-300 litri)

Fertilizare continua - similara cu cea din natura

Plantele de acvariu au nevoie de un aport regulat de nutrenti pentru o crestere puternica si sanatoasa. Dar plantle de acvariu sunt de obicei fertilizate saptamanal, ceea ce inseamna cantitati mari de fertilizant, adaugate la intervale regulate. Cu noul Dosator de la Dennerle, plantele vor fi fertilizate ca in natura, adica vor primi cantitati mai mici de nutrienti in mod continuu.

Avantajele la o prima privire

 • Aport continuu si consistent de nutrienti, asemanator cu cel din natura
 • Crestere a plantelor continua si echilibrata
 • Previne formarea algelor prin reducerea nivelului de nutrienti in exces
 • Fertilizare optima in cea mai usoara modalitate
 • Operare sigura, nefiind nevoie de nicio parte in miscare si evitarea folosirii electricitatii, spre deosebire de dozatoarele automate clasice
 • Un raport pret/calitate mult superior dozatoarelor de fertilizare clasice
 • Fabricat din plastic durabil, de calitate
 • Proiectat si fabricat in Germania

Produsul Dennerle Dosator este special conceput pentru folosirea cu fertilizantii V30 Complete si S7 VitaMax. V30 este dozat automat tinp de 4 saptamani; S7 pe parcursul unei saptamani.

O INOVATIE DE LA DENNERLE

Dozatorul Dennerle Dosator este fabricat din plastic de calitate folosindu-se principiul osmozei. Apa din acvariu va patrunde prin membrana speciala semipermeabila in rezervor, impingand solutia nutritiva cate un picur prin robinet in acvariu. Acest fenomen are doua efecte: in primul rand plantele din acvariu vor beneficia de fertilizantul necesar si, in al doilea rand dozatorul va deveni un indicator al acvariului: pe masura ce apa va intra cate putin si va impinge fertilizantul in acvariu, mixul fertilizant-apa din Dosator va deveni tot mai clar. Cand continutul dispenserului isi va pierde culoare (S7 portocaliu, V30 verde-galbui) vei stii ca este timpul sa mai adaugi fertilizant.

Plantele de acvariu vor beneficia de un aport constant si echilibrat de nutrienti, asemanator cu cel din natura. Acest lucru va asigura cresterea sanatoasa si constanta a plantelor si va permite acvariului sa se dezvolte si sa ajunga de un verde bogat si sanatos. Dezavantajele concentratiilor in exces de nutrienti cauzate de cantitati prea mari de elemente nutritive adaugate dintr-o data va disparea. Si, lucrul cel mai bun: nivelurilor generale mai scazute de nutrienti si dozarea doar pe masura necesitatilor a acestora va deveni in timp o metoda foarte eficienta de impiedicare a proliferarii algelor.

title="Fertilizarea saptamana vs Dennerle Dosator" />

Dosator a fost gandit special pentru a fi folosit cu V30 Complete si S7 VitaMix ca parte a sistemului de fertilizare Dennerle: V30 este dozat automat pe o perioada de 4 saptamani, S7 pe perioada unei saptamani (2 dozatoare sunt necesare in acest caz). Acest dozator inovativ fabricat din plastic durabil, de calitate poate fi folosit la acvarii de la 50 la 300 litri.

Pentru ca Dennerle Dosator va functiona doar pe principiul osmozei si nu are parti in miscare sau baterii sau alimentare electrica, va opera in siguranta si foarte economic. In plus, ofera si avantaje considerabile fata de fertilizarea clasica dozata zilnic, pentru ca aparatele vor trebui umplute doar o data pe saptamana (S7) sau o data pe luna (V30).

 

<

Nou
4001615045857
6 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615045857
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.