Fertilizant aditie potasiu Seachem Flourish Potassium 250ml
  • La comanda
  • Fertilizant aditie potasiu Seachem Flourish Potassium 250ml

Fertilizant aditie potasiu Seachem Flourish Potassium 250ml

60,90 lei
Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

Flourish Potassium™ contine 50.000 ml/L de potasiu potrivit pentru plantele de acvariu. Potasiul este unul din cele cateva elemente care sunt vitale pentru mentinerea unui nivel viguros de crestere intr-un acvariu plantat. Potasiul se poate epuiza intr-un sistem cu crestere rapida sau cand sursa de apa are un continut scazut de minerale. In aceste cazuri, potasiul poate deveni factorul limitator al cresterii. A se folosi Seachem Flourish Potassium™ pentru a se preveni epuizarea nivelurilor de potasiu (semnele deficientei de potasiu includ ingalbenirea frunzelor) si pentru mentinerea celui mai inalt nivel de crestere.

Cele mai usor de obtinut surse de potasiu sunt nitratul de potasiu si fosfatul de potasiu. Ambele aceste surse adauga ori azot ori fosfor pe langa potasiu, facand sa fie virtual imposibil sa se ajunga la un echilibru dorit al NPK. Flourish Potassium™ este o forma derivata de sulfat de potasiu, permitand utilizatorului sa ajusteze nivelul de potasiu fara a afecta nitratii sau fosfatii.

Mod de folosire:

A se doza 1 capac (5ml) pentru fiecare 125litri. Aceasta doza va creste potasiul cu cate 2 mg/l. A se repeta de 2-3 ori pe saptamana sau dupa necesar, ca raspuns la deficienta de potasiu in frunzele mai vechi, care includ: cloroza (ingalbenirea frunzelor), necroza (distrugerea/maronirea), gauri in frunze si tulpini si radacini slabe.

 

Nou
000116046602

Referinte specifice

cod bare EAN13
000116046602
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: