Fertilizant capsula radacina Dennerle Plant Care Pro Root 30buc
  • -18%
  • In stoc
  • Fertilizant capsula radacina Dennerle Plant Care Pro Root 30buc

Fertilizant capsula radacina Dennerle Plant Care Pro Root 30buc

92,45 lei
75,81 lei- 18%
Expediere imediata

Dennerle Plant Care Pro Root pentru cea mai buna crestere posibila: fertilizarea frunzelor si radacinilor. Majoritatea plantelor de acvariu pot absorbi nutrienti doar prin frunze si radacini. Diferentele se aplica în functie de speciile de plante.

Unele specii de plante prefera sa ia substante nutritive prin suprafata frunzelor, în timp ce altele prefera aportul de la sol prin radacini. Aceasta ultima categorie include multe plante cu radacini puternice, cum ar fi Echinodorus  sau Cryptocoryne. Astfel de specii necesita un substrat bogat în nutrienti. Deficientele de nutrienti se manifesta prin încetinirea cresterii, frunzele palide, frunzele sticloase si îngalbenirea nervurilor sau a întregii suprafete ale frunzelor. Pentru cea mai buna crestere posibila, se bazeaza pe fertilizarea regulata a frunzelor si - la intervale mai lungi - pe fertilizarea specifica a radacinilor.

Dennerle Plant Care Pro Root furnizeaza plantelor de acvariu toti nutrientii importanti de care au nevoie pentru o crestere sanatoasa si luxurianta - ideal pentru speciile cu radacini puternice. Toate elementele nutritive sunt continute în forma direct disponibila pentru plante, cu efecte imediate si pe termen lung. Oligoelemente valoroase, cum ar fi fierul, magneziul si manganul, asigura frunzele verzi bogate. Se intensifica culoarea rosie si semnele atractive ale frunzelor. Mineralele naturale din argila servesc ca tampoane nutritive. Acestea pastreaza nutrientii în substrat, direct la radacinile plantelor. Aceasta înseamna ca Dennerle Plant Care Pro Root nu promoveaza cresterea algelor.

Dennerle Plant Care Pro Root asigura o buna formare a radacinilor si o crestere puternica pentru plantele nou plantate chiar de la început. Ele activeaza formarea radacinilor, permitând plantelor sa stabileasca rapid o strângere ferma în substrat. În acvariile mai vechi, cu rezervele de nutrienti epuizate, Dennerle Plant Care Pro Root completeaza rezervele de nutrienti ale substratului. Simptomele deficientei sunt eradicate si plantelor li se ofera o noua viata.

Doza de Dennerle Plant Care Pro Root:
Ca amplificator pentru plante noi si pentru fertilizare complementara: în functie de dimensiunea plantelor, ingropati in substrat 1-2 comprimate cât mai adânc posibil în zona radacinii plantelor. În functie de specia de plante, depozitul de nutrienti va fi suficient pentru 6-12 luni.


Cantitate: 30 capsule

Nou
4001615048209
2 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615048209
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.