Fertilizant cu fosfati Seachem Flourish Phosphorus 4 l
    • Fertilizant cu fosfati Seachem Flourish Phosphorus 4 l

    Fertilizant cu fosfati Seachem Flourish Phosphorus 4 l

    589,90 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Fosfor 4 l este unul dintre principalele trei substante nutritive macro (azot, fosfor, potasiu: NPK) cerut de plante si poate deveni adesea factorul limitativ pentru cresterea într-un sistem.

    • Flourish Phosphorus ™ este o solutie sigura (fosfat de 4,500 mg / l) de fosfat de potasiu, care face eforturile de ghici din dozarea fosfatului. Spre deosebire de produsele concurente care combina nitrati si fosfati într-un raport fix, Flourish Phosphorus ™ (fara nitrati) va permite sa dozati fosfor în functie de nevoile plantelor, fara riscul supradozarii nitratilor.
    • Folosit conform instructiunilor, Flourish Phosphorus ™ va spori si accelera cresterea plantelor acvatice fara a creste cresterea algelor. Pentru beneficii maxime, utilizati Flourish Nitrogen ™ si Flourish Potassium ™. Flourish Phosphorus ™ este sigur pentru nevertebrate, cum ar fi creveti.


    Incepatori:
    Utilizati o cantitate de 2,5 ml (jumatate de capac) pentru fiecare 80 l (20 galoane americani) o data sau de doua ori pe saptamâna sau dupa cum este necesar ca raspuns la semnele de deficit de fosfor (de exemplu, o crestere îngrosata, verde închis plantelor).

    Experti:
    Doza initiala creste fosforul cu 0,05 mg / l (fosfat de 0,15 mg / l). Nivelul ideal de fosfat va varia, dar în general variaza de la 0,15-1,0 mg / l. Utilizati MultiTest ™: Fosfat pentru a monitoriza nivelurile de fosfat. Pentru a directiona o crestere specifica a fosfatului, doza conform urmatoarei formule: 0.8vp = m, unde v = volumul rezervorului în galoane, p = cresterea fosfatului dorit si m = volumul produsului utilizat în ml. De exemplu, pentru a ridica 20 de galoane pâna la 0,1 mg / l fosfat, ar trebui sa utilizati: 0,8 * 20 * 0,1 = 1,6 ml.

    Nou
    116019903

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116019903
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.