Fertilizant fitohormoni Seachem Flourish Advance 100ml
  • In stoc
  • Fertilizant fitohormoni Seachem Flourish Advance 100ml

Fertilizant fitohormoni Seachem Flourish Advance 100ml

49,90 lei
Expediere imediata

Fertilziantul Seachem Flourish Advance™ este un accelerator biologic de crestere pentru plantele acvatice. Formula sa avansata contine fitohormoni, minerale si nutrienti care stimuleaza vizibil cresterea atat a radacinilor, cat si a tulpinilor plantelor acvatice. Fitohormonii sunt un grup de compusi de origine naturala care joaca un rol crucial in reglarea cresterii plantelor intr-o multile de procese de dezvoltare, inclusiv in diviziunea celulara. formarea de si activitatea lastarilor, inducerea genelor fotosinteza, imbatranirea frunzelor, mobilizarea nutrientilor, germinarea semintelor, cresterea radacinilor si raspunsul la stres. Folosit in mod regulat, acest produs imbunatateste absorbtia de minerale si imbunatateste rezistenta la boli. Este non-toxic si 100% sigur pentru toate varietatile de plante, pesti si alte organisme acvatice.

In primele 10 pana la 14 zile dupa aplicare, Flourish Advance™ va ajuta la stimularea cresterii radacinilor. Dupa perioada initiala de inducere, va aparea o crestere semnificativ imbunatatita la frunze si tulpini ale plantelor.

Mod de folosire:

Se va scutura viguros inainte de folosire. Se vor doza 5ml pentru fiecare 80l de apa de acvariu. Aplicarea va fi zilnica sau dupa necesitati.

Nou
000116123501
17 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
000116123501
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: