Fertilizant macronutrienti Seachem Plant Pack Enhancer NPK 300ml
  • -10%
  • In stoc
  • Fertilizant macronutrienti Seachem Plant Pack Enhancer NPK 300ml

Fertilizant macronutrienti Seachem Plant Pack Enhancer NPK 300ml

114,90 lei
103,41 lei- 10%
Expediere imediata

Plant Pack Enhancer: NPK combina Flourish Nitrogen™, Flourish Phosphorus™ si Flourish Potassium™.

Flourish Nitrogen™ este un amestec concentrat de surse de nitrati. Va asigura necesarul de azot atat in forma sigura de nitrati cat si in cea preferata de plante, de amoniu. Totusi, nu se va elibera amoniac, intrucat amoniul din Flourish Nitrogen™ este sub forma complexata si nu va fi disponibil decat daca este utilizat de catre plante. Flourish Nitrogen™ este si o sursa de nitrati pentru acele plante care pot utiliza azotul sub aceasta forma.

Flourish Phosphorus™ este o solutie sigura de fosfat de potasiu, care elimina necesitatea ghicirii dozei de fosfati necesara. Spre deosebire de produsele concurente care amesteca nitratii si fosfatii intr-o proportie fixa, Flourish Phosphorus™ (nu contine deloc nitrati) permite dozarea fosforului in functie de necesitatile plantelor, fara riscul de a supradoza nitratii. De asemeni, cum si Flourish Nitrogen™ nu contine deloc fosfati, se pot folosi ambele produse pentru a se doza exact necesarul acestor elemente in acvariul propriu.

Flourish Potassium™ contine 40.000 mg/L de potasiu potrivit pentru plantele de acvariu. Potasiul este un element important, care este necesar tuturor plantelor. Intr-un acvariu plantat care merge bine, potasiul poate fi un factor limitator pentru crestere in momentul in care se epuizeaza.

Pachetul contine 3 flacoane a cate 100ml din fiecare varianta.

 

Nou
000116111508
3 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
000116111508
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.