Hrana congelata Krill large blister 100g
  • In stoc
  • Hrana congelata Krill large blister 100g

Hrana congelata Krill large blister 100g

13,46 lei
Expediere imediata

Tipul de hrana pe care il alegeti sa va hraniti pestii de acvariu va avea un impact major asupra sanatarii lor.

Intelegerea diferitelor tipuri de hrana disponibile pentru pestii de acvariu, de apa dulce sau sarata, este extrem de importanta pentru bunastarea lor. Pentru majoritatea pasionatilor, se pare ca cea mai usoara si la indemana hrana pentru pestii de acvariu pe care o pot achizitiona, sunt peletele (granulele) sau fulgii. Dar, daca doresti ce este mai bun pentru pestii tai din acvariu, atunci o dieta variata care sa includa si hrana congelata, este ideala.

 

De ce merita sa cumperi hrana congelata pentru pestii tai?

Hrana congelata este cea mai buna metoda de a-ti hranii pestii cu hrana proaspata, bogata in nutrienti. Prin congelare hrana isi mentine in mod semnificativ mai multe proteine, grasimi, vitamine si minerale in comparatie cu cea procesata. Asta inseamna ca iti hranesti pestii pentru a le imbunatatii si a le mentine sanatatea si nu doar pentru a le satisface foamea. Majoritatea tipurilor de hrana congelata imita foarte bine ceea ce ar manca pestii in mediul lor natural, ceea ce o face alegere excelenta.

 

Care sunt beneficiile hranirii pestilor cu hrana congelata?

Hranirea pestilor in mod regulat cu hrana congelata va aduce dupa sine cateva schimbari pozitive, atat interne cat si externe ale pestilor din acvariu. Vitaminele, proteinele si carbohidratii naturali gasiti in hrana congelata, imbunatatesc digestia si sistemul imunitar al pestilor. De asemenea se va observa ca sunt mai energici, iar solzii lor capata nuante mai vibrante si mai colorate.

Nu este neobinsuit ca unii acvaristi sa experimenteze probleme cu pestii lor care refuza sa manance hrana uscata. Astfel hranirea lor cu hrana congelata adecvata speciei lor, de obicei, declanseaza instinctul natural pe care l-ar avea atunci cand se hranesc in mediul lor natural.

 

Cum sa o administrezi pestilor tai?

Majoritatea tipurilor de hrana congelata vin in cuburi pre-masurate, astfel incat sa fie mai comod de oferit pestilor.

Cea mai simpla metoda este sa asezi cubul intr-un recipient/paharel cu apa din acvariu timp de aproximativ 10 minute pentru a se decongela, apoi oferi continutul pestilor.

Unii acvaristi aleg in schimb sa puna cubul inghetat direct in acvariu.

Daca un cub intreg este prea mult pentru pestii tai, il poti taia in portii mai mici si decongela doar cantitatea pe care intentionezi sa o folosesti.

Hraniti des, dar atentie doar in cantitati pe care pestii o pot consuma imediat (3 minute). Supra-hranirea poate duce la acumulari de hrana neconsumata pe fundul acvariului si astfel sa influenteze in mod negativ calitatea apei, indepartati hrana neconsumata.

Dezghetarea in apa calda sau folosind cuptorul cu microunde nu este recomandata, deoarece acestea descompun nutrientii continuti de hrana congelata.

Pastrati hrana neutilizata in congelator.

 

Krill large blister (Euphausia superba) sunt niste nevertebrate asemanatoare cu crevetii, sunt colectati din apele reci ale Oceanului Pacific. Sunt o forma relativ mare de zooplancton. Acest nevertebrat este cunoscut ca fiind unul dintre cel mai bun tip de hrana (echilibrata din punct de vedere nutritional) pentru pestii de apa saratacrustacee si broaste testoase. De asemena poate fi folosita la hranirea majoritatii pestilor carnivori de apa dulce

Contine niveluri foarte ridicate de pigmenti carotenoizi care asigura o imbunatatire a culorii naturale a pestilor.

Compozitie: 50% Euphausia superba, ulei de somon, preamestec de aditivi, umiditate 92%

1 Blister x 100g 

1 blister contine 30 de cubulete cu Krill.

Nou
Y365
9 Produse

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 3.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.