Hrana pesti Hikari DISCUS Bio Gold 80g
    • Hrana pesti Hikari DISCUS Bio Gold 80g
    • Hrana pesti Hikari DISCUS Bio Gold 80g

    Hrana pesti Hikari DISCUS Bio Gold 80g

    59,90 lei

    Hrana pesti Hikari DISCUS Bio Gold este formulata stiintific pentru pestii discus, tinând cont de nevoia acestora de niveluri mai mari de proteine. În plus, pestii discus sunt cunoscuti a fi mâncatori capriciosi prin natura lor. Granulele de Discus Bio-Gold® a fost concepute pentru a reduce mizeria cauzata de rutina obisnuita de alimentatie a discusilor si are in compozitie o multime de arome naturale pentru a stimula o acceptare granulelor din partea pestilor. Aceasta hrana a fost folosita exclusiv pentru cresterea si dezoltarea discusilor salbatici in captivitate.

     

    Beneficii

    Formulata stiintific pentru succes

    • Conceputa dintr-un amestec perfect de proteine, aminoacizi indispensabili, vitamine si minerale necesare
    • Bogata în vitamina C stabilizata pentru a sustine sanatatea sistemului imunitar
    • Un nivel ridicat de proteine utilizabile imediat, fata de hrana vie. Asteptati-va la o rata de crestere imbunatatita si extrem de sanatoasa.
    • Ingrediente naturale care îmbunatatesc colorarea, culori intense.

    Granule cu un scop precis

    • Granulele poroase se inmoaie rapid dar isi pastreaza forma, oferind astfel o textura mai moale, care este ideala pentru pestii discus.
    • Dezvoltat pentru a îndeplini rutina pestilor discus de a manca, de a lua în mod repetat mâncarea si de a o scuipa
    • Nu se dizolva si nu va tulbura apa
    • Fara paraziti si bacterii comune, care de obicei se gasesec in hrana vie netratata
    • Bio-tehnologia permite foloirea de carotenoide de cea mai înalta calitate disponibile astazi pentru a ajuta pestii sa dezvolte cele mai vibrante culori.

     

    Hranire

    Pentru cele mai bune rezultate, hraniti mai des în cantitati mici, în loc de doua (2) hraniri pe zi cantitate mai mare. Reducerea debitului de apa atunci când hraniti pestii discus poate fi benefica. 

    Evitati întotdeauna hranirea excesiva si îndepartati hrana neconsumata dupa perioada de hranire pentru a evita deteriorarea calitatii apei care poate avea un impact negativ asupra sanatatii lor pe termen lung.

    Va recomandam Hikari DISCUS Bio-Gold ca dieta zilnica pentru: Discus, Scalari, Apistogramma, Ciclidele mici, precum si pentru alte specii de pesti tropicali mai mici.

    Nota: Hikari DISCUS Bio-Gold contine niveluri ridicate de ingrediente naturale care pot provoca o usoara schimbare a culorii de la un lot de productie la altul. Cu siguranta, datorita standardelor noastre rigide de calitate, fiecare pachet îndeplineste specificatiile noastre nutritionale superioare.

     

     

    Ingrediente

    Faina de krill, pupe întregi de viermi de matase zdrobite, faina de peste, faina de sepie, faina de alge marine uscate, drojdie de bere uscata, amidon de cartofi, spirulina, caroten, lecitina, DL-metionina, astaxantina, usturoi, clorura de colina, supliment de vitamina E, L-ascorbil- 2-polifosfat (vitamina C stabilizata), inozitol, d-pantotenat de calciu, riboflavina, supliment de vitamina A, mononitrat de tiamina, clorhidrat de piridoxina, niacina, acid folic, supliment de vitamina D3, biotina, dioxid de siliciu, sulfat feros, sulfat de magneziu, sulfat de zinc , sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodat de calciu, rosu 3 (culoare artificiala).* 07-49K
    Datorita angajamentului nostru de a oferi o hrana de cea mai înalta calitate posibila, pot aparea unele diferente de ingrediente datorita actualizarilor regulate a formulei.

    Proteina CrudaGrasimiFibreUmiditateCenusa
    min. 50.0%min. 12.0%max. 3.0%max. 10.0%max. 15.0%
    FosforVitamina AVitamina D3Vitamina EAcid Ascorbic 
    min. 0.8%min. 19,000 IU/kgmin. 2,800 IU/kgmin. 780 IU/kgmin. 1,200 mg/kg
    Nou
    042055223164

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    042055223164
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.