Hrana pesti Hikari Vibra Bites 35g
    • Hrana pesti Hikari Vibra Bites 35g
    • Hrana pesti Hikari Vibra Bites 35g

    Hrana pesti Hikari Vibra Bites 35g

    20,10 lei

    Hikari Vibra Bites sunt sub forma unor bete/bastonase asemanator unui vierme Chironomus (bloodworm), avand o valoarea nutritionala remarcabila si o capacitate de îmbunatatire a culorii pe care trebuie sa o vedeti pentru a o crede. Poate fi folosita la orice plan zilnic de hranire, aceasta dieta formulata unic va spori cresterea si va sprijini sistemul imunitar!

     

    Beneficii

    Efect incredibil de îmbunatatire a culorii

    • Ingredientele pentru intensificarea culorii sunt selectate cu atentie, iar prin mixul de nutrienti amestecat stiintific, ajuta sa scoata în evidenta culorile intense ale pestilor dvs.

    Forma asemanatore unui vierme 

    • Aceasta forma unica de bat a fost conceputa special pentru a se misca usor in curentul de apa, în timp ce se misca lent si aleator prin coloana de apa activeaza insinctul de hranire al pestilor, asa cum ar face hrana vie.

    O alternativa complet sigura la hrana vie

    • Formula echilibrata unic ofera nutrienti pe care viermi vii pur si simplu nu pot sa-i ofere, fara riscul de paraziti sau bacterii.

    Ingredientele unice ofera un gust remarcabil

    • Includerea viermilor mealworms si a altor ingrediente gustoase atent selectate fac din aceasta o oferta delicioasa, majoritatea pestilor tropicali atacând imediat.

     

    Hranire

    Hraniti de 2-3 ori pe zi numai cantitatea de hrana pe care pestii o vor consuma complet în câteva minute. Aveti grija sa evitati suprahranirea si sa îndepartati întotdeauna hrana nemancata dupa perioada de hranire.

    Nota: Hikari Vibra Bites contine niveluri ridicate de ingrediente naturale care pot provoca o usoara schimbare a culorii de la un lot de productie la altul. Cu siguranta, datorita standardelor noastre rigide de calitate, fiecare pachet îndeplineste specificatiile noastre nutritionale superioare.

     

     

    Ingrediente

    Faina de peste, faina de krill, faina de grâu, porumb în fulgi, drojdie de bere uscata, faina de sepie, faina de germeni de grâu, faina de gluten de grâu, ulei de peste, pupe întregi de viermi de matase zdrobite, poliesteri de zaharoza vegetala hidrolizata, viermi, astaxantina, DL-metionina, usturoi, clorura de colina, supliment de vitamina E, L-ascorbil-2-polifosfat (vitamina C stabilizata), inozitol, pantotenat de calciu, riboflavina, supliment de vitamina A, mononitrat de tiamina, clorhidrat de piridoxina, niacina, acid folic, supliment de vitamina D3, biotina, supliment de vitamina B12, fosfat disodic, sare, sulfat feros, sulfat de magneziu, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodat de calciu, rosu 3, galben 5 (culori artificiale). * 00-52D
    *Datorita angajamentului nostru de a oferi o hrana de cea mai înalta calitate posibila, pot aparea unele diferente de ingrediente datorita actualizarilor regulate a formulei.

    Proteina CrudaGrasimiFibreUmiditateCenusa
    min. 46.0%min. 7.0%max. 5.0%max. 10.0%max. 13.0%
    FosforVitamina AVitamina D3Vitamina EAcid Ascorbic 
    min. 1.0%min. 15,000 IU/kgmin. 2,300 IU/kgmin. 970 IU/kgmin. 350 mg/kg
    Nou
    042055222068

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    042055222068
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.