Hranitor automat smart EHEIM autofeeder+
  • In stoc
  • Hranitor automat smart EHEIM autofeeder+
  • Hranitor automat smart EHEIM autofeeder+
  • Hranitor automat smart EHEIM autofeeder+

Hranitor automat smart EHEIM autofeeder+

496,95 lei
Expediere imediata

Cu EHEIM autofeeder + va oferim versiunea inteligenta a autofeeder-ului Eheim 3581 (versiunea de baza), cu functii si avantaje suplimentare.

EHEIM autofeeder + este un hranitor automat inteligent, cu control digital prin WLAN. Toate functiile pot fi programate si monitorizate prin smartphone, tableta sau PC/MAC. Puteti seta atât timpii de hranire, cât si cantitatile în mod individual si puteti genera o zi de post. Exista o protectie împotriva supraalimentarii si veti primi, de asemenea, un e-mail atunci când hrana din tambur se epuizeaza. În plus, este posibila si sincronizarea cu alte dispozitive în programul nostru WiFi. De exemplu, atunci când este conectat la încalzitorul de acvariu EHEIM thermocontrol + e, veti fi avertizat prin e-mail înainte de hranire daca temperatura apei este prea mare si, atunci când este conectat la filtrul extern EHEIM professionel 5e, debitul poate fi redus sau crescut automat, timp de 10 minute în timpul hranirii.

EHEIM autofeeder + are o unitate de alimentare, deci nu functioneaza cu baterii ca si autofeeder-ul standard. Siguranta si fiabilitatea sunt desigur primordiale, astfel harnitorul vine cu o garantie de 3 ani. 

Nou
4011708011461
1 Obiect

Referinte specifice

cod bare EAN13
4011708011461

Descarcari

EHEIM autofeeder+

Manual hranitor automat cu wifi EHEIM autofeeder+

Descarcari (19.01MB)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.