Lampa acvariu Blau Mini lumina RGB+Marine 90
  • La comanda
  • Lampa acvariu Blau Mini lumina RGB+Marine 90
  • Lampa acvariu Blau Mini lumina RGB+Marine 90
  • Lampa acvariu Blau Mini lumina RGB+Marine 90

Lampa acvariu Blau Mini lumina RGB+Marine 90

1.199,90 lei
Expediabil in 90 zile

Mini Lumina RGB+ este o lampa special conceputa pentru acvarii marine. Ea este compacta, sexy si in acelasi timp, puternica 

Toata lumina de care coralii tai au nevoie

Combinatia de LED-uri albe cu LED-uri RGB permite sa aiba un spectru complet optim pentru dezvoltarea plantelor de acvariu.

Tehnologia RGB + consta în utilizarea LED-urilor RGB (trei culori: rosu, verde si albastru într-un singur LED) si combinarea acestora cu LED-uri albe specifice în cazul versiunii de apa dulce si Royal Blue, Blue si violet în versiunea marina. .

Canalul specific ofera puterea necesara a luminii, iar LED-urile RGB permit ca tonul de culoare dorit sa fie dat acvariului.

Aceasta tehnologie îmbunatateste performanta corpurilor de iluminat care utilizeaza RGBW (adica LED-uri cu patru culori într-una, rosu, verde, albastru si alb), deoarece separarea canalului alb de celelalte trei permite o putere mai mare a luminii. De asemenea, îmbunatateste performanta celor care folosesc LED-uri colorate individuale, deoarece având cele trei culori foarte apropiate, amestecul este mult mai bun, evitând efectul multicolor sau trebuind sa utilizati un capac translucid care reduce foarte mult intensitatea corpului de iluminat.

Caracteristici tehnice:

  • Putere: 70 W
  • Lumeni: 4620
  • Dimensiune: 900x78x16 mm (L x l x h)

Picioare reglabile

Standuri complet reglabile atât în lungime, cât si în înaltime, astfel încât sa poata fi adaptate la acvarii mai lungi decât corpul de iluminat si deplasate mai aproape sau mai departe de suprafata. De asemenea, poate fi pozitionat pe un plan înclinat fata de suprafata pentru a produce efecte speciale de iluminare.

Controler cu 4 canale

Va permite sa controlati puterea fiecarui canal, ajustând lumina la nevoile acvariului atât în ceea ce priveste puterea, cât si culoarea.

Acoperire cu rasina epoxidica

Un strat subtire de rasina epoxidica protejeaza toate conexiunile placii LED, astfel încât sa nu se întâmple nimic daca corpul de iluminat ar cadea accidental în apa. În acelasi timp, permite instalarea corpului de iluminat în locuri cu umiditate ridicata.

Lentile secundare

Lentilele secundare focalizeaza lumina asupra acvariului, nu se pierde lumina în împrejurimile acvariului, creste penetrarea luminii si optimizeaza puterea luminii.

Controlerul incorporat cu 4 canale, permite reglarea puterii si a culorii optime pentru fiecare acvariu. Configuratia va fi salvata si va fi mentinuta chiar daca alimentarea se stinge, lumina este oprita sau se utilizeaza o priza programabila.

Cum se configureaza controlerul cu 4 canale?

  1. Canalul alb sau marin: Puteti regla intensitatea cu butoanele + sau -.
  2. Apasati o data butonul si veti intra in canalul BLUE Celelalte 3 canale vor ramane oprite in timp ce reglati canalul albastru cu butoanele + si -.
  3. Apasati din nou butonul si veti intra in canalul RED. Culoarea albastra va fi afisata asa cum ati salvat-o si canalul rosu care poate fi ajustat.
  4. Apasati din nou butonul si veti intra in canalul GREEN. Acum puteti regla culoarea verde, dar culorile albastru si rosu vor fi afisate in acelasi timp.
  5. Apasati din nou butonul si selectia va fi salvata. Toate canalele vor fi afisate in acelasi timp si puteti regla canalul alb sau marin.
Nou
8436036495534

Referinte specifice

cod bare EAN13
8436036495534
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.