Lampa LED ADA solar RGB 43cm 180W
    • Lampa LED ADA solar RGB 43cm 180W
    • Lampa LED ADA solar RGB 43cm 180W
    • Lampa LED ADA solar RGB 43cm 180W
    • Lampa LED ADA solar RGB 43cm 180W

    Lampa LED ADA solar RGB 43cm 180W

    4.505,27 lei
    Expediabil in 15-20 zile

    Cel mai bun sistem de iluminare LED pentru acvarii plantate. Un sistem inovativ care va aduce stralucire tuturor plantelor din acvariu.

    ADA Solar RGB, un sistem de iluminare cu LED-uri de mare putere pentru acvariu a fost conceput nu doar pentru a creste plante acvatice sanatoase, ci si sa ofere cea mai buna iluminare aquascape-urilor. Dezvoltat cu ajutorul expertizei ADA, noua tehnologie de iluminare va scoate in evidenta culorile rosu si verde ale plantelor acvatice si chiar si culorile pestilor. Experimenteaza o cu totul noua imagine a aquascape-ului tau cu ajutorul lampii Solar RGB, nu vei fi dezamagit.

    LUMINA REVOLUTIONARA

    Noul sistem de iluminare "Solar RGB" va oferi viata, culoare si frumusete plantelor acvatice. Acum ai acces la un sistem de iluminare revolutionare care va aduce stralucire plantelor tale acvatice.
     
    RADIATOR DE RACIRE SI FLUX DE AER
     
    Cu noile LED-uri de mare putere, temperatura lampii propriu-zise va creste si va cauza degradarea in timp a performantei LED-urilor, scurtandu-i astfel viata. Pentru a evita acest lucru, masurile potrivite anti-caldura au fost necesare.
     

    GREUTATE REDUSA SI PROFIL MIC

    O forma bine echilibrata are o importanta estentiala pentru lampile de acvariu suspendate. Solar RGB a reusit sa aiba o greutate redusa prin separarea balastului de unitate centrala si inlaturarea ventilatorului de racire. Pentru compensare, elementele de racire ale radiatorului se vor regasi pe toata suprafata lampii, reusind sa aiba un profil suplu si, in acelasi timp, o performanta inalta in disiparea caldurii.

     

    * Lampa ADA Solar RGB este compatibila cu toate standurile din seria Solar Stand Series.
     
     
     
    INVIEREA PLANTELOR ACVATICE
     
    LED-urile albe instalate in lampile de acvariu obisnuite au capacitatea de a creste plantele acvatice daca lumina este suficienta. Totusi, acestea vor avea tendinta sa aiba o tenta galbena, nu sa stralucreasca in verde si rosu din cauza lungimii de unda. Cu lampa ADA Solar RGB, pentru a nu avea problema de mai sus, LED-urile RGB sunt instalate si au o lungime de unda ideala pentru vizualizarea si cresterea plantelor acvatice.
     
    COMPARATIE INTRE LED-URI ALBE SI RGB

    Lumina albastra promoveaza fotosinteza plantelor acvatice si va reda claritatea apei. Lumina verde va scoate in evidenta culoarea verde a plantelor acvatice, iar lumina rosie va scoate in evidenta culoarea rosie a plantelor acvatice. Solar RGB va aduce toate aceste trei culori, care vor oferi stralucirea plantelor acvatice.
     
    O LAMPA FOCUSATA PE STRALUCIRE SI UNIFORMITATEA LUMINII
     
    160 de LED-uri RGB sunt instalate si o singura unitate este destul de puternica pentru a creste plantele de acvariu chiar si intr-un acvariu de 90cm. (Putere consumata: 130W) In plus, zona de emitere a luminii a fost crescuta si un capac de difuzare a fost instalat, pentru a se asigura ca lumina se va imprastia uniform, ceea ce va ajuta plantele acvatice sa creasca frumoase si uniforme.
     
    TEMPERATURA DE CULOARE / CCA 9,000-12,000 K
     
    Temperatura de culoare a lampii ADA Solar RGB este de cca ,9000-12,000K. Aceasta inseamna ca lumina albastra este cea mai prezenta in lungimea de unda. Lumina albastra este foarte permeabila si va ajuta la fotosinteza plantelor acvatice si va produce transparenta apei.
     
    DURATA DE VIATA A LED-URILOR / PESTE 30,000 ORE
     
    Lampa ADA Solar RGB va asigura o performanta stabila pentru o perioada lunga de timp datorita naturii LED-urilor, care sunt potrivite pentru o folosire indelungata. Nu va fi nevoie de inlocuirea anuala a unitatilor de iluminare, cum este in cazul tuburilor fluorescente sau lampilor metal halide, acest avantaj ducand la costuri mici de exploatare de-a lungul timpului.
     
    ELIMINAREA CRESTERII TEMPERATURII APEI
     
    LED-urile, comparativ cu alte surse de lumina, cum ar fi tuburile fluorescente sau lampile metal halide nu elimina prea multa caldura, asadar capabilitatea lampii Solar RGB de a elimina cresterii temperaturii apei, mai ales in perioadele de vara este evidenta. In plus, unitatea de lumina Solar RGB este superioara in disiparea caldurii si genereaza o cantitate minima de caldura, datorita balastului separat.
     
    O SINGURA UNITATE POATE ILUMINA UN ACVARIU DE PANA LA 90 CM LATIME
     
    Prin excelenta sa distributie a luminii, o singura lampa Solar RGB poate ilumina un acvariu de 60 sau 90cm. De asemenea, o instalatie multipla poate ilumina un acvariu mai mare, de pana la 120cm L x60 cm H sau 180cm L x60 cm H, asigurand acestora o crestere sanatoasa a plantelor acvatice.

     

    Caracteristici
    • Constructie integrala din metal
    • LED-uri RGB cu spectru complet, revolutionar pentru culori vii ale plantelor si pestilor
    • Lungime de unda ideala pentru o crestere exceptionala a plantelor acvatice
    • Fata marita a celor 160 LED-uri RGB si un capac difuzor care permite emiterea uniforma a luminii si o acoperire completa a tuturor zonelor pentru o crestere uniforma a plantelor acvatice. Previne zone mari, umbrite cauzate de pietre sau lemne care blocheaza sursa de lumina (in comparatie cu alte lampi LED, care emit cu doar cateva LED-uri, foarte directional)
    • Eficienta energetic
    • Durata de viata lunga
    • Operara silentioasa, fara ventilatoare, avand un design unic de radiator de caldura
    Specificatii
    • Dimensiuni / Unitatea de iluminare: L43×l28×h6.4 (cm),
    • Dimensiuni /Balast electronic: L21×l9×h6.5 (cm)
    • Greutate / Unitatea de iluminare: 2.6 kg
    • Greutate / Balast electronic: 1.5 kg
    • Putere consumata: 130W
    • Flux luminos: 3,000〜3,500lm
    • Iluminare: Circa 21,000Lx (Iluminarea centrala de la o distanta de 30cm)
    • Temperatura de culoare: cca 9,000〜12,000K
    • Numar LED-uri: 160 RGB LED
    • Durata de viata:  peste 30.000 ore (durata poate varia in functie de mediul de utilizare)
    • Temperatura optima de operare:  0〜35℃
    Nou
    108-038

    Fisa tehnica

    Sistem fixare
    Suspendat
    Tip
    LED
    Tip lumina
    Daylight
    Lungime acvariu
    61 - 90 cm
    121 - 200 cm
    Moonlight
    Nu

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    108-038
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.