Medicament Seachem Cupramine 100ml
    • Medicament Seachem Cupramine 100ml

    Medicament Seachem Cupramine 100ml

    74,95 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Cupramine ™ 100 ml elimina efectiv Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius si alti ectoparaziti atât la pestii de apa dulce cât si cei marini.

    • Este mai bun decât sulfatul de cupru, clorura si citratul: este neacid, mai putin toxic pentru pesti, ramâne în solutie si nu contamineaza patul de filtru. Este superioara chelatilor: este complet încarcat (ionic), activ la concentratii scazute si poate fi inlaturat cu carbune activ.
    • Exista un decalaj de concentratie de cel putin patru ori între doza terapeutica minima (0,2 mg / l) si doza toxica (0,8 mg / l). Cupramine ™ este usor de indepartat cu  o filtrare chimica. Este foarte eficient si sigur în apa dulce si în apa marina.


    Utilizare:

    Înainte de tratament
    Scoateti toate nevertebratele din acvariu - acestea sunt extrem de sensibile la cupru si nu vor tolera tratamentul cu medicamente pe baza de cupru. Opriti filtrele UV, filtrele cu ozon si eliminati filtrarea chimica cum ar fi MatrixCarbon si Purigen. Nu utilizati împreuna cu alte medicamente. Nu utilizati produse care contin agenti reducatori (agenti de conditionare, lianti de amoniac etc.) în timpul utilizarii Cupraminei.

    Tratament
    Daca flaconul are un capac pentru picaturi, utilizati 20 de picaturi (1 ml) pe 40 L (10,5 galon SUA) în prima zi, asteptati 48 de ore, apoi repetati. Pe capacele cu dungi, fiecare inel interior este de 1 ml. Pentru acvariile cu apa dulce folositi jumatate din doza recomandata. Concentratia finala de cupru este de 0,5 mg / l (0,25 mg / l în apa dulce). Se lasa la aceasta concentratie timp de 14 zile. Nu reparati fara testare (MultiTest ™: Cupru).
    Daca bazinul a fost vreodata tratat cu un cupru ionic (de exemplu, clorura de cupru, sulfat sau citrat), testati nivelul de cupru dupa administrarea initiala. Desi majoritatea pestilor tolereaza Cupramine ™ la 0,8 mg / l, nu este recomandabil sa depasiti cuprul de 0,6 mg / l.

    Ich, Velvet si multi alti paraziti petrec o mare parte a ciclului lor de viata intr-un chist care este imun la medicatie si se ascund în substratul acvariului. Chiar daca nu puteti vedea paraziti pe pesti, este important sa duceti tratamentul paana la capat!

    Dupa tratament
    Cupramina poate fi îndepartata folosind carbon activ sau CupriSorb. Lasati mediul de absorbtie a cuprului în bazin timp de cel putin o saptamâna dupa ce concentratia de cupru a atins valoarea 0 pentru a va asigura ca toate urmele medicamentului au fost eliminate complet.

    Nou
    116056502

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116056502
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.