Medicament preventie si tratare Easy Life Voogle 100ml
  • In stoc
  • Medicament preventie si tratare Easy Life Voogle 100ml

Medicament preventie si tratare Easy Life Voogle 100ml

19,90 lei
Expediere imediata

Easy Life Voogle este un conditioner care asigura sanatatea pestilor si le intareste sistemul imunitar.

Pesteii au un sistem imunitar natural, care ii protejeaza impotriva agentilor patogeni care pot provoca boli. Factorii cum ar fi transportul, apa murdara sau un nivel ridicat de agenti patogeni in apa supun pestii la stres. Acesti factori utilizeaza o parte importanta din energia pestilor si le slabeste sistemului imunitar. In special membranele cu mucus, branhiile si aripioare devin foarte sensibile la boli, cum ar fi Gris (puncte albe), bacterii si alte tipuri de infectii. Easy Life Voogle intareste starea de sanatate a pestilor si fortifica sistemul imunitar. Sistemul imunitar natural este stimulat, astfel incat pestii sunt capabili sa reziste mai bine la boala.

Prin administrarea saptamanala de Easy Life Voogle, pestii sunt intotdeauna protejati intr-un mod natural. Acest lucru scade semnificativ sensibilitatea lor la o gama larga de boli.

Easy Life Voogle nu are nici un efect toxic asupra pestilor, crevetilor, crabilor, melcilor, plante sau asupra filtrarii biologice.

Acest conditioner nu afecteaza parametri importanti ai apei. Principalele elemente componente sunt extracte de plante, de vitamine si de minerale. Dupa folosire, substantele sunt descompuse in mod natural, astfel incat nu este necesar un schimb de apa.

 

Dozare: 

Voogle actioneaza pozitiv asupra tuturor pestilor de apa dulce si sarata, Are un efect general tonic, creste rezistenta si ajuta procesele naturale de vindecare.

Important: Se va inlatura carbonul activ, dar toate celelalte echipamente pot sa ramana in functiune.

  • Dozajul pentru pestii bolnavi: timp de 5 zile, 10 ml la 40 litri apa acvariu pe zi. Supradozajul nu are efecte contrare
  • Dozajul pentru prevenirea problemelor: 10 ml la 100 litri apa acvariu/ pe saptamana pentru o rezistenta sporita a pestilor

 

Depozitare: A se pastra intr-un loc intunecos, la temperatura camerei.

Nou
8718347330279
28 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
8718347330279
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: