Medicament preventie si tratare Seachem Stressguard 250ml
    • Medicament preventie si tratare Seachem Stressguard 250ml

    Medicament preventie si tratare Seachem Stressguard 250ml

    74,90 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    StressGuard ™ 250 ml este produsul premium de protectie a stratului de mucus, ce va reduce stresul si toxicitatea amoniacului ori de câte ori pestii sunt manipulati sau transportati. 

    • StressGuard ™ leaga proteinele expuse în plagi pentru a promova vindecarea pestilor raniti si pentru a reduce probabilitatea infectiilor primare si secundare. StressGuard ™ este compatibil cu toate medicamentele, cu exceptia celor pe baza de cupru. StressGuard ™ nu va interfera cu Purigen® sau HyperSorb ™.
    • Ceea ce face StressGuard ™ foarte reusit cand vine vorba de vindecare este faptul ca contine coloizi activi proteic. Acest agent coloidal activ proteic cauta în mod activ ranile, abraziunile sau locurile în care proteinele sunt expuse si se ataseaza la aceasta zona pentru a ajuta la livrarea directa a dezinfectantului si a începe procesul de vindecare. Acest coloid activ de proteine, deoarece se leaga de proteinele expuse, actioneaza de asemenea ca un bandaj lichid la abraziune.
    • Unele produse din comert sunt facute pentru a fi împrastiate în punga de transport atunci când este achizitionat un peste. Aceste produse sunt în general acide, unele dintre acestea fiind un acid foarte puternic. Punerea unui astfel de produs într-un recipient mic, închis, cu un peste, face adesea mai mult rau decât bine. StressGuard ™ are un pH de 7,0. Nu va afecta pH-ul acvariului, chiar si la doze mari. Nu exista alte produse pe piata care sa poata fi comparate cu eficacitatea StressGuard ™.


    Utilizare:
    Utilizati 1 / 2-1 capac (2,5-5 ml) la fiecare 40 L (10 galon SUA) zilnic pâna când semnele de stres au scazut sau vindecarea este completa. Doza poate fi dublata în siguranta.

    Nou
    116052603

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116052603
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.