Muschi acvariu Taxiphyllum Spiky in vitro Stoffels
  • In stoc
  • Muschi acvariu Taxiphyllum Spiky in vitro Stoffels
  • Muschi acvariu Taxiphyllum Spiky in vitro Stoffels
  • Muschi acvariu Taxiphyllum Spiky in vitro Stoffels

Muschi acvariu Taxiphyllum Spiky in vitro Stoffels

29,90 lei
Expediere imediata
Cantitate
0 recenzii

Taxiphyllum „Spiky” este un muschi asiatic si creste in înaltime pana la 2-10 cm. Este cel mai bine descris drept fratele mai mare al Vesicularia montagnei (Christmas Moss), fiind mai mare, cu lastari verde-inchis, ramificati.

Taxiphyllum Spiky se dezvolta cel mai bine pe suprafetele verticale unde vor aparea lastarii ramificati. Folosind acest tip de muschis este posibil sa obtineti un efect de covor frumos, daca plantati smocuri mici în substrat cu un spatiu mic intre ele.

Creste rapid si la fel ca alti muschi, poate supravietui într-un acvariu cu aditie slaba de CO2 si iluminare redusa. Aceasta va creste mai repede, sanatoas, frumos si viguros, în acvarile cu suficient CO2 si fertilizarea regulata.

Taxiphyllum Spiky se ataseaza cu usurinta de roci si lemn. De obicei, muschii de acvariu sunt utilizati ca element de legatura între elementele de decor (pietre sau lemn) si alte plante. Acesta poate fi atasat de pietre sau lemne folosind un fir de bumbac (Fir legare moss ADA Moss Cotton) care se topeste în cele din urma lasând muschiul atasat, cu fir de pescuit (nailon), cu Element fixare moss si plante pe decoruri ADA Wood Tight  sau chiar lipit folosind un adeziv special (Dupla PlantFix liquidSeachem Flourish Glue). 

Incercati sa îndepartati imediat din acvariu bucatile de muschi obtinute in urma taierii, puteti face asta prin schimbul de apa, sifonând zona în timp ce taiati muschiul. În caz contrar, bucatile taiate se pot raspândi prin acvariu si pot avea un impact negativ asupra compozitiei, crescând în locuri neasteptate.

O nota importanta - nu introduceti niciodata pesti mâncatori de alge cum sunt Crosochoilus Siamensis (SAE) în acvariu cu muschi, deoarece muschiul poate deveni in scurt timp masa lor preferata. 

 

Informatii planta 
Tip:Muschi
Origine:Asia
Ritm de crestere:Mediu
Inaltime:3-10+ cm
Lumina:Slaba
Nivel CO2 :Slab (< 6-14 mg/L)
Dificultate: Usoara


*Plantele InVitro sunt cultivate în conditii de laborator, fara alge si melci, pot fi pastrate în cutie saptamâni înainte de plantare. Va rugam sa nu deschideti niciodata cutia înainte de utilizare, deoarece mediul steril poate fi contaminat si calitatea produsului se poate deteriora rapid. Clatiti bine jeleul (cele aflate in mediu lichid nu necesita clatire) si scurtati capetele radacinilor înainte de plantare. Planta poate fi separata în portiuni mai mici înainte de plantare.

Nou
8886345118769
4 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
8886345118769
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.