Oua de artemia Hobby Artemia brine shrimp eggs 20ml

Oua de artemia Hobby Artemia brine shrimp eggs 20ml

Nu există nici un review | Scrie un review!
32 15 lei

stock_img Produsul este livrabil in 10-15 zile

Termenul de livrare depinde de stocul furnizorului şi de durata transportului. După plasarea comenzii vei fi contactat de personalul nostru şi ţi se va face o estimare a termenului de livrare. Dacă doreşti să plăteşti cu cardul ne confirmi că eşti de acord să aştepţi până la intrarea produsului în stoc.
Adăugare în Lista de produse dorite  Anunţă-mă de noutăţi despre

Descriere Oua de artemia Hobby Artemia brine shrimp eggs 20ml

Hrană ideală pentru peștii tineri. Niciun alt aliment nu este la fel de bogat în substanțe nutritive naturale. Promovează dezvoltarea colorării și trezește instinctele naturale de vânătoare.

Artemia nauplii poate să moară dintr-o serie de motive, printre care: calitatea sau contaminarea apei folosite, prin calitatea și cantitatea de alimente administrate și condițiile de igienă în timpul reproducerii până la utilizarea containerelor de reproducere adecvate.

  • Recomandăm cartea germană "Artemia - Der Urzeitkrebs" de Oliver Drewes și publicată de VIVARIA Verlag. Această carte utilizează numeroase imagini și desene de microscop pentru a descrie cele șapte tipuri recunoscute în prezent de artemie. După o descriere detaliată a biologiei reproductive speciale, sunt prezentate cele mai reușite sisteme de creștere.
  • Un capitol intitulat "Artemia in der Aquaristik" oferă sfaturi practice despre modul în care, de exemplu, pentru a îmbunătăți traiectoria și rata de supraviețuire a naupliilor și artemiei.

Ce au spus altii despre Oua de artemia Hobby Artemia brine shrimp eggs 20ml

Nu există nici un review | Fii primul care scrie unul!

Cod furnizor: 21350

  Coş cumpărături  
0 produse
   
  Producători  
   
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Oua de artemia Hobby Artemia brine shrimp eggs 20ml.
Copyright © 2008 - 2018 Nevertebrate.ro