Planta acvariu Cryptocoryne Albida Stoffels
  • La comanda
  • Planta acvariu Cryptocoryne Albida Stoffels
  • Planta acvariu Cryptocoryne Albida Stoffels

Planta acvariu Cryptocoryne Albida Stoffels

19,90 lei
Expediabil in 10-15 zile
Cantitate
La comanda
1 recenzii

Acest mica specie de Cryptocoryne provine din Asia si creste natural, de exemplu, in Thailanda.

Frunzele inguste, rosii-maronii au modele clare, negre si marginile frunzelor sunt ondulate frumos. Fiecare frunza creste pana la aproximativ 1-3 cm latime si pana la 15 cm lungime, dand plantei un aspect usor gratios, care este usor de combinat cu alte plante din acvariu, permitand contraste frumoase.

La fel ca multe alte Cryptocoryne, este capabil sa creasca in conditii vitrege si poate prospera chiar si in conditii de lumina foarte slaba. Poate creste in aproape ORICE conditii, cu foarte putina lumina, CO2 si ingrijire, facandu-o perfecta pentru incepatori.Cu toate acestea, va creste foarte lent in astfel de conditii iar coloritul nu se va intensifica.

Ca planta din prim-plan, incercati sa o pozitionati astfel incat fluxul filtrului sa permita ca frunzele sa se legene usor, favorizand astfel un aspect natural si organic ca si cum ar fi intr-un parau in salbaticie. De asemenea, Albida Brown se descurca bine daca este "cuibarit" printre plante mai mari. Contrastul de culori dintre plantele verzi luxuriante creeaza o tema „naturala” expunerii plantelor.

Intelegerea efectului de topire a speciilor de Cryptocoryne - toate speciile de Cryptocoryne necesita ca parametrii apei si conditiile de iluminare sa fie cat mai stabile. Odata plantate, nu ar trebui mutate altfel pot declansa ceea ce se numeste "efectul de topire". Schimbarea semnificativa a mediului (ph, kh, gh, intensitatea sau durata iluminarii, perturbarea radacinilor etc.), duce la activarea acestui "efect de topire". Frunzele incep sa se dezintegreze pe masura ce planta se pregateste pentru noul sau mediu. NU TE SPERIA! Planta va incepe sa creasca din nou in urmatoarele 30 de zile (uneori mai devreme, alteori mai tarziu) - este inca foarte vie si ocupata, pregatindu-se pentru dezvoltarea frunzelor noi. intre timp, frunzele aflate in plin proces de descompunere trebuie taiate si eliminate/scoase din acvariu.

 

Informatii planta 
Tip:Rozeta
Origine:Asia
Ritm de crestere:Incet
Inaltime:5 - 15+ cm
Lumina:Slaba - Medie
Nivel CO2 :Mediu (6-14 mg/L)
Dificultate:Usoara - Medie

 

 

Nou
8886345103581

Referinte specifice

cod bare EAN13
8886345103581
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.