Dennerle Cryptocoryne wendtii Broad Leaf In-Vitro
  • In stoc
  • Dennerle Cryptocoryne wendtii Broad Leaf In-Vitro
  • Dennerle Cryptocoryne wendtii Broad Leaf In-Vitro
  • Dennerle Cryptocoryne wendtii Broad Leaf In-Vitro

Dennerle Cryptocoryne wendtii Broad Leaf In-Vitro

34,90 lei
Expediere imediata
Cantitate
1 recenzii

Cryptocoryne wendtii Broad Leaf In-Vitro este o planta de apă foarte ușoara din Sri Lanka. Aceasta varietate de Cryptocoryne wendtii are frunzele mai late. Plantele pot varia destul de puternic în aparență, și culoarea frunzelor variază, de asemenea.

Toate speciile de Cryptocoryne wendtii au un lucru in comun: ele sunt ușor de intretinut si crescut.

Este o planta excelenta pentru incepatori. Poate supravietui in conditii de lumina slaba si poate fi crescuta cu sau fara aditie CO2. Are nevoie de un bun substrat nutritiv sau folositi bile fertilizante la radacina. De asemnea ar trebui sa fertilizati in mod regulat sau cel putin sa adaugati fertilizanti dupa schimburile saptamanale de apa, astfel incat planta sa se dezvolte armonios.

Trebuie plantata direct in substrat, unde formeaza radacini adanci care fac ca aceasta planta sa fie greu de scos din substrat.

Propagarea este simpla si implica indepartarea unei portiuni mici din radacina cu cateva frunzulite atasate. Aceasta poate fi apoi plantata in substrat si se va dezvolta incet intr-o noua planta. De asemenea se obinuieste extragerea plantelor mature din subtrat, creand numeroase plante noi care pot fi apoi raspandite in acvariu.

Cryptocoryne wendtii tinde sa ramana relativ mica, fiind potrivita ca planta de prim-plan sau de mijloc. Creste stufos si poate fi folosita pentru a acoperi portiuni inestetice ale altor plante sau pur si simplu ca punct focal.

Intelegerea efectului de topire a speciilor de Cryptocoryne - toate speciile de Cryptocoryne necesita ca parametrii apei si conditiile de iluminare sa fie cat mai stabile. Odata plantate, nu ar trebui mutate altfel pot declansa ceea ce se numeste "efectul de topire". Schimbarea semnificativa a mediului (ph, kh, gh, intensitatea sau durata iluminarii, perturbarea radacinilor etc.), duce la activarea acestui "efect de topire". Frunzele incep sa se dezintegreze pe masura ce planta se pregateste pentru noul sau mediu. NU TE SPERIA! Planta va incepe sa creasca din nou in urmatoarele 30 de zile (uneori mai devreme, alteori mai tarziu) - este inca foarte vie si ocupata, pregatindu-se pentru dezvoltarea frunzelor noi. Intre timp, frunzele aflate in plin proces de descompunere trebuie taiate si eliminate/scoase din acvariu.

 

Informatii planta 
Tip:Rozeta
Origine:Sri Lanka
Ritm de crestere:Mediu
Inaltime:10 - 20+ cm
Lumina:Medie - Puternica
Nivel CO2 :Mediu (6-14 mg/L)
Dificultate: Usoara

 


*Plantele In-Vitro sunt cultivate in conditii de laborator, fara alge si melci, pot fi pastrate in cutie saptamani inainte de plantare. Va rugam sa nu deschideti niciodata cutia inainte de utilizare, deoarece mediul steril poate fi contaminat si calitatea produsului se poate deteriora rapid. Clatiti bine plantele de jeleul in care sunt crescute (cele aflate in mediu lichid nu necesita clatire) si scurtati capetele radacinilor inainte de plantare. Planta poate fi separata in portiuni mai mici inainte de plantare.

Nou
4001615300574
3 Produse

Fisa tehnica

Dificultate
Incepator
Mediu
Culoare
Verde
Temperatura
23 - 28 C
< 22 C
Rezistenta
Rezistent
Experienta
Incepator
Inaltime
5 - 15 cm
Viteza de crestere
Medie
Lumina
Medie
Slaba

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615300574
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: