Planta acvariu Lagenandra meeboldii 'Bleeding Heart' in vitro
  • In stoc
  • Planta acvariu Lagenandra meeboldii 'Bleeding Heart' in vitro
  • Planta acvariu Lagenandra meeboldii 'Bleeding Heart' in vitro

Planta acvariu Lagenandra meeboldii 'Bleeding Heart' in vitro

29,90 lei
Expediere imediata
Cantitate
0 recenzii

Lagenandra meeboldii Bleeding heart este o specie remarcabila din Wayanad, Kerala din sud-vestul Indiei care a fost descrisa stiintific in 2009. S-a dovedit ca fiind o forma de Lagenandra meeboldii cu frunze de un rosu purpuriu izbitor. Frunzele ovale, asezate pe un rizom tarator, prezinta tonuri maro-verzui. Au marginea fin ciufulita si sunt acoperite cu peri scurti. Conform descrierii originale a speciei, lamele frunzelor sunt de 2,7-7 cm, iar tulpinile de 2-7 cm lungime.

Aceasta specie se gaseste in mod natural pe malurile umbrite ale paraurilor, precum si alte cateva specii de Lagenandra. Cerintele sale sunt probabil comparabile cu cele ale Lagenandra meeboldii. Recomandam iluminare medie, curent de apa bun, injectie de CO2 si aprovizionare bine echilibrata cu macro si micronutrienti, inclusiv prin substrat. 

Informatii planta 
Tip:Rizom
Origine:Asia
Ritm de crestere:Lent
Inaltime:10-20+ cm
Lumina:Salba - Medie
Nivel CO2 :Slab (< 6-14 mg/L) - Mediu (6-14 mg/L)
Dificultate: Usoara - Medie

 


*Plantele In-Vitro sunt cultivate în conditii de laborator, fara alge si melci, pot fi pastrate în cutie saptamani inainte de plantare. Va rugam sa nu deschideti niciodata cutia inainte de utilizare, deoarece mediul steril poate fi contaminat si calitatea produsului se poate deteriora rapid. Clatiti bine plantele de jeleul in care sunt crescute (cele aflate in mediu lichid nu necesita clatire) si scurtati capetele radacinilor inainte de plantare. Planta poate fi separata în portiuni mai mici înainte de plantare.

 

Nou
8886345118400
5 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
8886345118400
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.