Planta acvariu Rotala Rotundifolia H-ra in vitro cup Stoffels
  • In stoc
  • Planta acvariu Rotala Rotundifolia H-ra in vitro cup Stoffels
  • Planta acvariu Rotala Rotundifolia H-ra in vitro cup Stoffels
  • Planta acvariu Rotala Rotundifolia H-ra in vitro cup Stoffels

Planta acvariu Rotala Rotundifolia H-ra in vitro cup Stoffels

29,90 lei
Expediere imediata
Cantitate
1 recenzii

Rotala sp. „H'Ra” sau „Gia Lai” este o noua planta din Vietnam. Este probabil o varianta locala a speciei Rotala rotundifolia. Planta a fost numita dupa amplasarea sa in regiunea H'Ra în provincia Gia Lai din centrul Vietnamului. Rotala sp. "H'Ra" / "Gia Lai" are frunze înguste si dezvolta o culoare frumosa, portocalie pâna la rosu, în conditii de iluminare buna. Are acelasi obicei de crestere ca Rotala sp Green, cu tulpini ramificate orizontal. Când este combinata cu Rotala sp. „Green”, Rotala sp. „H'Ra” va oferi un contrast deosebit. Rotala sp. „H'Ra” / „Gia Lai” difera de Rotala sp "Colorata" prin frunze înguste de culoare mai deschisa si tulpini mai înalte, atunci când sunt crescute în aceleasi conditii.

O intensitate luminoasa puternica, o fertilizare buna si aditia de CO2, vor induce un ritm de crestere accelerat cu frunze de un portocaliu pronuntat. Acest lucru va face posibil crearea unei tufe dense, portocalii la mijlocul acvariului sau chiar a unui covor neobisnuit, portocaliu.

Pentru a o propaga, este suficient sa taiati din lastarii sau radacinile axiale ale plantei si apoi plantati în substrat.

 

Informatii planta 
Tip:Stem
Origine:Asia
Ritm de crestere:Rapid
Inaltime:5 - 20+ cm
Lumina:Medie - Puternica
Nivel CO2 :Mediu (6-14 mg/L) - Ridicat (15-25 mg/L)
Dificultate: Medie

 

*Plantele In-Vitro sunt cultivate în conditii de laborator, fara alge si melci, pot fi pastrate în cutie saptamâni înainte de plantare. Va rugam sa nu deschideti niciodata cutia înainte de utilizare, deoarece mediul steril poate fi contaminat si calitatea produsului se poate deteriora rapid. Clatiti bine jeleul (cele aflate in mediu lichid nu necesita clatire) si scurtati capetele radacinilor înainte de plantare. Planta poate fi separata în portiuni mai mici înainte de plantare.

Nou
8886345126504
3 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
8886345126504
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.