Pompa de apa Wifi Sicce Syncra SDC 7.0 7000l/h
 • -200,00 lei
 • In stoc
 • Pompa de apa Wifi Sicce Syncra SDC 7.0 7000l/h
 • Pompa de apa Wifi Sicce Syncra SDC 7.0 7000l/h
 • Pompa de apa Wifi Sicce Syncra SDC 7.0 7000l/h

Pompa de apa Wifi Sicce Syncra SDC 7.0 7000l/h

2.249,90 lei
2.049,90 lei - 200,00 lei
Expediere imediata

Noua generatie de pompe controlabile SDC Sicce Syncra

Pompele Sicce sunt utilizate în întreaga lume si au fost întotdeauna cunoscute ca fiind pompe de înalta calitate. Acum Sicce a introdus linia de pompe SDC care încorporeaza standardele lor de calitate într-o pompa alimentata cu curent continuu. Puteti controla pompa prin controlerul inclus sau o puteti conecta la dispozitivul IOS sau Android pentru control, alerte si personalizari îmbunatatite.

Sicce SYNCRA SDC este cea mai recenta generatie de pompe SYNCRA si sunt echipate cu sisteme inteligente integrate pentru a raspunde nevoilor avansate de recirculare. Cu libertatea de programare, controlabilitatea este în sfârsit cuplata cu puterea, eficienta energetica, utilizarea în exterior sau submersibila si emisie scazuta de caldura. SYNCRA SDC sunt gestionate de un controler usor de utilizat si prin descarcarea gratuita a noii aplicatii ContrALL, aceste pompe pot fi tinute sub control si programate oriunde este disponibil acces la internet. ContrALL include un sistem de alerta care mentine utilizatorul actualizat în timp real cu starea pompei.

Caracteristici

 • Control WiFi 
 • Utilizare umeda si uscata
 • Inaltime maxima de ridicare a apei 5 metri
 • 5 ani garantie
 • Complet silentiosa
 • Compatibil cu Neptune Apex Fusion

 

Flux inteligent controlabil
Pompele Sicce Syncra SDC au un controler capacitiv care va permite sa reglati fin debitul apei prin pompa, fiind astfel o pompa de retur perfecta pentru acvariu. Controlerul SDC vine cu WiFi încorporat, iar prin descarcarea aplicatiei gratuite ControlALL pentru dispozitivul dvs. IOS sau Android, puteti controla pompa de oriunde în lume. Prin intermediul telefonului, puteti accesa 5 moduri diferite prestabilite, care sunt 100% personalizabile. Cu cele mai recente actualizari de software, pompele SDC sunt acum compatibile cu sistemul de control Apex Fusion de la Neptune Systems.

WiFi încorporat
Aplicatie gratuita pentru iOS/Android
5 moduri de curgere prestabilite
Pauza de 10 minute pentru hranire
Mod ECO de 7 ore

Descarca aplicatia GRATUITÄ‚ Sicce Control pentru dispozitivele iOS
Descarca aplicatia GRATUITÄ‚ Sicce Control pentru dispozitive Android

Întretinere usoara
Majoritatea pompelor puternice de pe piata necesita folosirea unor unelte pentru a avea acces la rotor, nu si in cazul pompelor Sicce SDC! Precamera poate fi îndepartata fara unelte, oferindu-va acces usor la rotor pentru curatare si inspectie. Am descoperit ca, cu cât ceva este mai usor de întretinut, cu atât este mai probabil sa o facem mai des, intrucât întretinerea este cheia pentru o functionare de lunga durata.

Functionare silentioasa
Sicce este cunoscuta pentru producerea de pompe extrem de silentioase, dar SDC este la un nivel cu totul nou. Fiecare pompa SDC are un arbore din ceramica lustruita si lagare care sunt mentinute la tolerante mai strânse care promoveaza o functie mult mai lina, reducând la minimum orice posibila vibratie. Picioarele de cauciuc nou reproiectate, ajuta si mai mult la reducerea zgomotului, estompand eventualele vibratii ale pompei.

Reducerea caldurii
Sicce are un design hidraulic proprietar pentru pompele SDC care ajuta la eliberarea caldurii, împreuna cu componente de înalta calitate din fiecare pompa. De asemenea, au recirculare interna fortata care ajuta la diminuarea transferului de caldura.

Specificatii
Dimensiuni - 170x96x145 mm (LxlxH)
Interval de debit - 3000 - 7000 l/h
Inaltime maxima de ridicare a apei 5 metri
Lungimea cablului - 3 metri 
Consum de energie - 20 - 65W
Tensiune - 24V DC
Garantie - 5 ani cu înregistrare online
Utilizare - Interna/Sumersibila sau Externa 

Ce este inclus in cutie?
1x Pompa multifunctionala SDC 7.0
1x controler SDC 7.0
1x sursa de alimentare SDC 7.0
4x Picioare amortizoare
2x adaptoare de teava de 25 mm
2x adaptoare pentru tevi de 32 mm
2x 1" adaptoare de teava NPT
2x racorduri NPT de 1 3/8".
2x 1" - 1 1/4" Adaptor furtun 25, 32 mm 

 

Nou
8011469967966
2 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
8011469967966
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.