Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary
  • Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary
  • Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary
  • Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary
  • Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary
  • Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary

  Pompa dozare lichide aquavitro Sentia Primary

  894,90 lei
  Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

  Dozatorul modular de lichide pentru acvariu aquavitro sentia doze încorporeaza o serie de caracteristici proaspete construite pe o baza solida a unei pompe peristaltice. Conectati unitati secundare nelimitate la unitatea primara si controlati-le pe toate din aceeasi aplicatie de pe smartphone-ul dvs. Creati automat programe de dozare sugerate sau creati-va propriile dvs. programe de dozare, cu versatilitate completa a zilelor saptamânii, orelor zilei, dozelor pe zi, volumului total si volumului per doza.

  Adaugati mai multe dozatoare cu usurinta
  Poate ai nevoie doar de un dozator. Poate ca aveti nevoie de trei... sau de 15. Conectati unitati secundare aquavitro Sentia Secondary nelimitate la unitatea primara si controlati-le pe toate din aceeasi aplicatie pe smartphone-ul dvs. Scoateti panourile laterale si pur si simplu glisati cate unitai secundare aveti nevoie in locul lor. Toate alimentate de o unitate primara.

  Cod de culoare
  Folositi inelele de culoare si clemele pentru furtun incluse pentru a codifica prin culori suplimentele, pentru o identificare usoara în linie. Sau folosesiti aceeasi culoare pentru un aspect curat. Fiecare unitate primara si secundara vine cu câte un inel de culoare rosu, portocaliu, galben, verde, verde, albastru si violet.

  Suport de montare inclus
  Suportul de montare detasabil inclus va permite sa montati unitatile. Nu este necesar atunci când dozatorul este plasat pe o suprafata orizontala, dar functioneaza si ca piedestal în aceasta orientare.

  Cap rotativ
  Capul pompelor se roteste la 360º cu 8 pozitii de blocare, astfel încât sa puteti monta unitatile în orice orientare doriti, cu libertatea de a organiza si gestiona liniile în orice mod doriti.

  Profil subtire
  O singura unitate are doar 6.66 cm latime. Designul cu profil subtire înseamna mai multe dozatoare în mai putin spatiu. Chiar si cu 8 unitati, dupa îndepartarea panourilor laterale si conectarea fiecarei unitati, lungimea totala este sub 43 cm.

  Scanati codurile de bare ale produsului pentru configurare automata
  Scanati un cod de bare compatibil Seachem sau aquavitro, iar aplicatia va calcula automat si va configura dozarea în functie de volumul acvariului dvs.

  Aplicatia sentia
  Cu aplicatia sentia, preluati controlul asupra dozatorului modular de dozare. Gestionati mai multe acvarii si dispozitive. Vizualizati dintr-o singura privire statistici precum nivelurile rezervoarelor, dozele viitoare si testele de apa programate. Primiti alerte si mementouri si examinati jurnalele de dozare pentru a mentine controlul asupra regimului de dozare. Creati automat programe de dozare sugerate sau creati-va propriile dvs. programe de dozare cu versatilitate completa a zilelor saptamânii, orelor zilei, dozelor pe zi, volumului total si volumului per doza.

  Mai multe moduri de dozare
  Pe lânga capacitatea de a doza manual folosind pompa în sine, puteti face oricând o Doza Instantanee folosind aplicatia, dar, bineînteles, avantajele reale vin din versatilitatea în programare si din cele patru moduri de dozare diferite care va permit sa controlati mai usor dozele corecte si cel mai bun program pentru acvariul dumneavoastra.

   

  Nou
  000116074001

  Referinte specifice

  cod bare EAN13
  000116074001
  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.