Rotiferi vii 25x90ml
  • La comanda
  • Rotiferi vii 25x90ml
  • Rotiferi vii 25x90ml
  • Rotiferi vii 25x90ml
  • Rotiferi vii 25x90ml

Rotiferi vii 25x90ml

NVR
152,91 lei
Comenzile plasate pana vineri, 10 mai, se expediaza miercuri in 15 mai, daca specia este disponibila in stocul furnizorului.

Beneficiile hranei vii

  • Tipul de hrana pe care il alegeti sa va hraniti pestii de acvariu va avea un impact major asupra sanatarii lor.
    Daca doriti sa va asigurati ca nevoile nutritionale ale pestilor dvs. sunt satisfacute, trebuie sa fiti pregatiti sa le oferiti o mare varietate de alimente, inclusiv hrana vie.
  • Hrana vie este de departe cel mai bun tip de hrana deoarece are un continut ridicat de nutrienti care nu au fost alterati sau modificati prin procesare. Este una din deosebirile esentiale fata de hrana uscata, care pierde o parte semnificativa din continutul ingredientelor prin prelucrare. Vitaminele si mineralele se gasesc in cantitati mult mai mari in hrana vie fata de hrana uscata , in timp ce proteinele, grasimile si carbohidratii sunt mult mai usor de asimilat de catre pesti.
  • Forma, culoarea si gustul sunt elemente cu care pestii sunt familiarizati deoarce acest tip de hrana se gaseste in natura de milioane de ani. Datorita faptului ca hrana vie se misca, se activeaza automat instinctele de vanatoare, lucru atragator pentru pesti.
  • Un alt avantaj major este ca harana vie nu se va descompune in acvariu ca majoritatea tipurilor de hrana procesata care poate sa se descompuna si sa afecteze calitatea apei.Hrana vie neconusmata poate sa supravietuiasca in acvariu o perioada lunga de timp, suficient cat pestii sa o consume la urmatoarele mese fara efecte negative.
  • Dieta care contine hrana vie asigura o crestere sanatoasa si o dezvoltare armoniasa a puietului, adultii beneficieaza de o sanatate mai buna in acelasi timp fiind stimulata si imperecherea iar sansele de a obtine pui santosi sunt mai mari. Coloritul adultilor este si el potentat de consumul de hrana vie.
  • Totusi trebuie avut in vedere ca hrana sa fie diversificata si va recomandam sa administrati mai multe tipuri de hrana vie sau uscata prin rotatie. Folosirea unui singur tip de hrana poate duce la dezechilibre in metabolismul pestilor, iar hranirea exclusiv cu hrana vie, poate cauza probleme intestinale pestilor daca o folositi in exces.
  • Hrana pe care v-o propunem noi este convenabila atat ca si cantitate, cat si ca forma de ambalare si pastrare. Aceste pungulite cu lichid sunt inchise etans, hrana rezistand perioade lungi de timp daca este pastrata la o temperatura scazuta fara a necesita nici o intretinere. Frigiderul este un loc potrivit pentru a o pastra.

Hrana vie crescuta in mediu steril

  • Hrana nu este recoltata din natura ci este produsa in ferme garantand astfel faptul ca nu este purtatoare de boli, bacterii, cipuerci sau orice fel de agenti patogeni.
  • Productia este supravegheata de o echipa de medici veterinari iar expertii in parazitologie care se asigura in mod regulat ca hrana este 100% sigura pentru pesti.

Descriere produs:

Rotiferi vii rerezinta unul dintre cele mai importante tipuri de hrana vie din lantul trofic. Este folosit peste tot in lume, in crescatorii de pesti si ferme de nevertebrate, utilizat pentru cultivarea si cresterea vietuitoarelor de apa sarata, cum ar fi coralii, larvele vertebrate si nevertebrate ale tot felul de specii, de pesti si creveti, crustacee, samd.

Folosirea rotiferilor ca hrana vie va permite sa mentineti un habitat mai echilibrat, deoarece veti introduce microfauna in acvariul dvs. In cazul in care o parte din acestia vor ramane in acvariu, pot chiar sa se reproduca daca beneficiaza de conditii prielnice.

Pot fi folositi cu succes pentru hranirea celor mai multe tipuri de corali, pui de pesti proaspat eclozionati, pui de caluti de mare, copepode si amfipode. Veti observa o reactie imediata din partea coralilor care isi vor deschide tentaculele, daca nu au fost niciodata hraniti pana atunci cu zooplancton viu iar dupa 3-4 saptamani, culorile lor vor deveni mai intense.

Caracteristici:

Hrana este ambalata in pungulite de 90 ml cu lichid, pachetul contine 25 de pungulite.

 

Nou
Y943
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.