Seachem Reef Builder 50g
    • Seachem Reef Builder 50g

    Seachem Reef Builder 50g

    32,90 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Reef Builder ™ 50g ridica alcalinitatea fara a afecta pH-ul. În cazul utilizarii pe termen lung va exista o tendinta de stabilizare la pH 8,3.

    • Utilizat conform instructiunilor, Reef Builder ™ nu va diminua calciul, magneziul sau strontiul, care de obicei tind sa precipite odata cu cresterea alcalinitatii. Reef Builder ™ si Reef Buffer ™ pot ​​fi utilizate împreuna.
    • Utilizati Reef Builder ™ pentru a creste alcalinitatea carbonatului fara a afecta pH-ul. Utilizati Reef Buffer ™ pentru a creste alcalinitatea carbonatului si pH-ul. Nivelul alcalinitatii reale trebuie mentinut la 3-5 meq / l (8-14 dKH). Alcalinitatea nu trebuie sa scada sub 2 meq / l.


    Incepatori:
    Utilizati 3 g (1/2 lingurita de lingura) pe 150 L (40 galoane) de doua ori pe saptamâna. Se dizolva în cel putin 250 ml (1 cana) de apa dulce. Verificati alcalinitatea la fiecare 2 saptamâni si ajustati corespunzator cantitatea sau frecventa. Pentru dozare precisa, utilizati scala Seachem Digital Spoon.

    Avansati:
    Verificati alcalinitatea, apoi urmati regimul de aditie de mai sus pâna când alcalinitatea este ajustata la 4-5 meq / L. Fiecare 3 g / 150 L va creste alcalinitatea cu aproximativ 0,25 meq / l. Cantitatea sau frecventa pot fi ajustate, dar nu depasesc 12 g / 150 L pe zi. Ulterior, utilizati asa cum este necesar pentru a mentine alcalinitatea.

    Experti:
    Dupa determinarea ratei de alcalinizare a consumului, setati un sistem de picurare continua. Utilizati urmatoarea formula pentru a determina cât de mult sa adaugati la apa top-off: m = 0,08vv (m = grame pentru a adauga apa top, v = volumul rezervorului în litri, a = cantitatea de alcalinitate în meq / L ). De exemplu, daca doriti sa ridicati alcalinitatea cu 1 meq / l într-un rezervor de 200 litri, atunci ati adauga 0,08x200x1 = 16 g în apa top-off. [Pentru referinta: 1 galon = 3,8 litri, 6 g = 1 lingurita]. Note: Utilizati MultiTest: ® pH si alcalinitate marina pentru a masura alcalinitatea totala.

    Nota:

    • Excesul de alcalinitate poate spori pierderea de calciu, magneziu si strontiu. Nu amestecati direct cu nici un supliment de calciu, magneziu sau strontiu. Cel mai buine aditivii de calciu si carbonat sa fie adaugati în zile alternative sau în interval de cel putin 30 de minute.
    • Contine saruri de carbonat, bicarbonat, clorura si sulfat de sodiu, magneziu, calciu, strontiu si potasiu. Fiecare gram contine cel putin 12 meq de alcalinitate.
    Nou
    116036405

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116036405
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

    8 alte produse in aceeasi categorie: