Seachem Reef Calcium 500ml
  • In stoc
  • Seachem Reef Calcium 500ml

Reef Calcium ™ 500 ml este un concentrat de poligluconat biodisponibil (50.000 mg / l), destinat mentinerii calciului în acvariu, fara a modifica pH-ul.

  • Complexarea poligluconatului confera mai multe beneficii: sporeste biodisponibilitatea calciului, ofera o sursa bogata de energie metabolica pentru a ajuta la mentinerea cresterii coraliului si previne precipitarea calciului / epuizarea alcalinitatii.
  • Poligluconatul nu contine azot sau fosfor, deci este biologic imposibil ca acesta sa duca la cresterea algelor într-un sistem de recife mentinut corespunzator.
  • Reef Calcium ™ foloseste mai degraba un calciu organic lant decât un calciu ionic. Când un coral absoarbe o molecula în tesutul sau, utilizeaza aceeasi cantitate de energie indiferent de marimea moleculei.
  • Cu toate acestea, moleculele încarcate necesita mai multa energie. Atunci când o molecula nefolosita de Reef Calcium ™ este absorbita, coralul dobândeste mai multi atomi de calciu, precum si un carbohidrat usor metabolizat, cu o cantitate mai mica de energie consumata decât cea utilizata pentru absorbtia de calciu ionic.
  • Prin urmare, la niveluri mai scazute de calciu, coralii pot sa absoarba la fel de bine calciu prin lanturile noastre organice, ca la niveluri mai mari de calciu ionic.


Reef Calcium ™ poate fi utilizat singur pentru mentinerea calciului, dar va oferi un nivel sporit de crestere a coraliului atunci când este utilizat împreuna cu un supliment ionic de calciu (Reef Complete®, Reef Advantage Calcium ™).
Reef Calcium ™ este destinat sa mentina nivelurile de calciu; daca calciul devine grav saracit, trebuie fie sa efectuati o schimbare a apei, fie sa utilizati un supliment ionic de calciu pentru a restabili nivelul scazut de calciu.

Utilizare:
Adaugati 1 capac (5 ml) al 80 litri (20 de galoane) de doua ori pe saptamâna. Puteti creste cantitatea sau frecventa pe baza raspunsului de crestere, dar nu depasiti 3 capace la 80 de litri pe zi. Fiecare capacl va ridica calciul cu aproximativ 3 mg / l.

Note: Utilizati kitul de test pentru calciu pentru masurarea calciului. Nu este necesar sa se depaseasca 380 mg / l de calciu total atunci când se utilizeaza acest produs. Culoarea si claritatea pot varia între loturi.

Nou
116035309
2 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
116035309
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.