Supliment marin Seachem Reef Plus 100ml
    • Supliment marin Seachem Reef Plus 100ml

    Supliment marin Seachem Reef Plus 100ml

    42,90 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Reef Plus™ este un supliment pentru acvarii de recif care contine oligoelemente, vitamine si aminoacizi care s-a demonstrat ca au un impact pozitiv asupra cresterii coralilor si a altor vietuitoare de recif. Reef Plus™ este formulata in asa fel incat sa asigure nutrientii care exista si in recifele tropicale. Contine vitamina B12, C, tiamina, inositol, cholina, ioduri si alti constituenti esentiali. Reef Plus™ nu contine nitrati sau fosfati.

    Suplimentele cu vitamine ale altor producatori sunt incomplete, continand doar vitamine si oligoelemente. Reef Plus™ contine si necesarii aminoacizi, in plus pe langa o gama completa de oligoelemente si cantitati insemnate de vitamina C si B. Suplimentul este atat de concentrat, incat poate fi eficient in imbibarea hranei congelate pentru pesti.

    Refacerea unui numar de oligoelemente este necesar pentru pastrarea unui mediu ideal pentru cresterea si reproducerea apei marine, dar in timp ce importanta microelementelor a fost recunoscuta de catre acvaristi inca de acum multi ani, motivele fiziologice nu sunt cunoscute cu exactitate. Elementele chimice din apa sarata sunt variate si, le fel si aditia lor in acvariu in cantitati micro au efecte variate asupra diverselor plante de apa sarata si specii de nevertebrate. In general, insa, aceste elemente sunt importante pentru procesele metabolice si pigmentare. Aditia de fier, de exemplu, s-a dovedit ca are efecte in colorarea si cresterea marinelor, anemonelor si a altor animale fotosintetice.

    Mod de folosire:

    Se va doza 1 capac (5 ml) pentru fiecare 80l de doua ori pe saptamana sau conform necesarului pentru cresterea coralilor. Se poate, de asemenea, amesteca cu hrana: 1 ml in cca 15 ml de apa. A se pastra la frigider dupa deschidere.

    Nou
    000116053501

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    000116053501
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.