Seachem Reef Strontium 500ml
  • -20%
  • In stoc
  • Seachem Reef Strontium 500ml

Seachem Reef Strontium 500ml

92,90 lei
74,32 lei- 20%
Expediere imediata

Reef Strontium ™ 500 ml este destinat sa restabileasca si sa mentina strontiul pâna la niveluri gasite în apa de mare naturala fara a afecta pH-ul. Strontiu este utilizat în acelasi mod ca si calciu si detine o importanta similara în mentinerea unui nivel viguros de crestere.

  • Concentratia de Stronitiu din apa de mare naturala este de aproximativ 8 pâna la 10 mg / l. Este foarte asemanatoare din punct de vedere chimic cu calciul si multe organisme o încorporeaza în schelete împreuna cu calciul. Adaugarea sa la acvariile de recif ajuta la cresterea coralilor, a algelor coraline si a altor organisme care dezvolta un schelet calcaros, incluzand scoica gigantica Tridacna.
  • Reef Strontium ™ contine 10000 mg / l de strontiu disponibil ca si complex de gluconat. Complexul de gluconat confera mai multe beneficii: sporeste biodisponibilitatea strontiului, asigura o sursa bogata de energie metabolica pentru a ajuta la mentinerea cresterii coralilor si inhiba precipitarea strontiului / epuizarea alcalinitatii. Gluconatul nu contine azot sau fosfor, astfel încât este biologic imposibil sa duca la cresterea algelor într-un sistem de recife mentinut corespunzator.


Incepatori:
Utilizati 1 capac (5 ml) al 80 L (20 de galoane americane) de doua ori pe saptamâna.

Avansati:
Verificati nivelul de strontiu, apoi urmati regimul de aditie de mai sus pâna când strontiul este ajustat la 8-12 mg / L. Fiecare 5 mL / 80 L va ridica strontiul cu aproximativ 0,6 mg / l. Cantitatea sau frecventa pot fi ajustate în functie de necesitati pentru a mentine strontiul la niveluol dorit.

Experti:
Dupa determinarea ratei consumului de strontiu, setati un sistem de aditie continua. Utilizati urmatoarea formula pentru a determina cât de mult sa adaugati la apa top-off: m = 0,1vs (m = ml de produs pentru a adauga la vârf de apa, v = volumul rezervorului în litri, s = cantitatea de crestere a strontiului în mg / L). De exemplu, daca doriti sa ridicati strontiu cu 2 mg / l într-un bazin de 200 litri, atunci adaugati 0,1 x 200x2 = 40 ml în apa top-off. [Pentru referinta: 1 galon = 3,8 L].

Nota:
Utilizati kitul de testare Reef Status ™ Strontium pentru a masura strontiul.

Nou
116037303
2 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
116037303
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.