Sol fertil Dennerle Scapers Soil 1-4 mm 8 l
  • In stoc
  • Sol fertil Dennerle Scapers Soil 1-4 mm 8 l
  • Sol fertil Dennerle Scapers Soil 1-4 mm 8 l
  • Sol fertil Dennerle Scapers Soil 1-4 mm 8 l

Sol fertil Dennerle Scapers Soil 1-4 mm 8 l

224,95 lei
Expediere imediata

Solul nutritiv Scaper este un substrat activ dezvoltat special pentru acvarii plantate. Creeaza o apa usor acida si moale asemanatoare cu apa in care traiesc majoritatea pestilor si plantelor tropicali. Acesta este ideala pentru acvarii plantate in special aquascaping si acvarii cu creveti.Este compus din materii prime naturale 100% fabricat din diferite soluri alese cu grija. Aceasta furnizeaza toate mineralele esentiale si oligoelemente de care au nevoie plantele din acvariu de zi cu zi . Granulatia de forma neregulata , cu un diametru de 1 pana la 4 mm dau substratul un efect deosebit de natural. Structura sa permite circularea nutrientilor prin substrat asfet radacinile plantelor se pot dezvolta cu usurinta. Solul nutritiv Scaper ofera baza perfecta pentru o crestere sanatoasa a plantelor si culori vibrante acestora. Culoarea neagra ofera un contrast mai intens cu verdele viu stralucitor al plantelor. 

Solului nutritiv Scaper previne in mod eficient cresterea algelor avand o formula speciala de nutrienti, astfel substantele nutritive sunt absorbite primordial de plantel si nu de alge.Are proprietati de schimb ionic. Ca urmare reduce valoarea pH-ului si se stabilizeaza la un nivel usor acid ( aprox . 6,0-6,5 ) . Totodata, reduce duritatea carbonatilor – apropiat de 0 ° d KH in functie de sursa de apa. De asemenea, serveste ca o sursa naturala de acizi humici si fulvici , fara a colora apa din acvariu.

Solului nutritiv Scaper creeaza valori de apa apropiate cu cele din mediul natural al pestilor. Apa moale, usor acida este, ideal pentru majoritatea pestilor ornamentali din America de Sud, cum ar fi de exemplu tetra neon, scalari si discus.Solului nutritiv Scaper asigura o apa cristalina si conditii de viata sanatoasa. Suprafata poroasa ofera suportul ideal pentru bacteriile benefice pentru mediului acvaticSubstratul devine un biofiltru imens oferind cea mai buna calitate posibila a apei. Totodata absoarbe numeroase substante nocive direct din apa.

Ideal si pentru creveti:

Proprietatile sale de a reduce PH-ulsi KH-ulsi capacitatea sa de filtru excelent fac ca solul nutritiv Scaper sa fie un substrat optim pentru cresterea si reproducerespeciilor de creveti care necesita apa usor acida, cum ar fi Crystal Red si Red Bee.

Nou
4001615045819
14 Produse

Fisa tehnica

Tip
Biologic
Fertil

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615045819
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.