Solutie anti-anemone Aiptasia RX
    • Solutie anti-anemone Aiptasia RX

    Solutie anti-anemone Aiptasia RX

    69,90 lei
    Expediabil in 20-30 zile

    Aiptasia Rx este o solutie simpla, eficienta si rapida pentru tratarea anemonelor Aiptasia si Majano. Acest produs da rezultate în câteva minute de la aplicare. Solutia densa se lipeste de Aiptasia, sigilând gura pentru a se asigura ca acestea nu elibereaza spori în timpul tratamentului. Aiptasia Rx este cea mai concentrata solutie de pe piata, pentru a se asigura ca miscarea apei nu elimina tratamentul. Noua formula precisa Aiptasia Rx este sigura pentru recif pentru toti locuitorii acvariului atunci când este utilizata conform instructiunilor.

    Cum se utilizeaza produsul?
    Agitati bine înainte de folosire. Opriti toate pompele de valuri, pompele de recirculare si skimmer-ul de proteine, ​​înainte de dozare. Extrageti 1 cc / ml de Aiptasia Rx folosind seringa furnizata. Plasati seringa deasupra Aiptasia fara a o deranja si aplicati cantitatea dorita pe Aiptasia. Nu se recomanda tratarea mai mult de 5 cc / ml de Aiptasia Rx într-o singura sesiune (la fiecare 24 de ore). Reporniti toate pompele de valuri, pompele de recirculare si skimmer-ul de proteine ​​imediat dupa tratament. Daca rezultatele nu sunt vizibile în 30 de minute, este posibil ca doza sa fie prea mica. Asteptati 24 de ore si aplicati din nou.

    Recomandarea noastra: Opriti mai întâi tot fluxul de apa din acvariu si skimmer-ul, apoi acoperiti cu atentie fiecare anemona Aipatsia sau Majano cu solutie. Asteptati 10 minute, apoi reporniti fluxul de apa.

    Atentie! Acest produs nu este destinat consumului uman. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Daca este ingerat, contactati imediat un medic.

     

    Nou
    0858542001227

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    0858542001227
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.