Substrat fertilizant Tropica Plant Growth Substrate 5 l
  • In stoc
  • Substrat fertilizant Tropica Plant Growth Substrate 5 l

Substrat fertilizant Tropica Plant Growth Substrate 5 l

99,90 lei
Expediere imediata

Proprietati

Tropica Plant Growth Susbstrate se va comporta ca un compus nutritiv pe termen lung pentru plantele de acvariu, asigurandu-le o crestere deosebita si sanatoasa. PLANT SUBSTRATE este un concentrat natural de argila si sphagnum, care se va intinde sub stratul de nisip, la setarea acvariului. Argila si sphagnum vor elibera in timp nutrienti catre radacinile plantelor si vor atrage nutrientii din apa catre substrat. Reducerea nutrientilor din apa reduce si riscul proliferarii nedorite a algelor.

Folosire

Substratul Tropica Plant Growth se va intinde intr-un strat de 1 cm grosime pe fundul acvariului, la setarea acestuia. Tabelul alaturat prezinta volumele de Growth Substrate recomandate, pentru o serie de marimi standard de acvarii.Mod de asezare a Tropica Plant Substrate in acvariu

In continuare, se va turna un strat de minimum 3-4 cm grosime de nisip sau pietris. Acesta va juca rolul de bariera intre PLANT SUBSTRATE, care este foarte concentrat si apa din acvariu. Plantele acvatice se vor planta in mod obisnuit in nisip si vor dezvolta rapid noi radacini in substrat.

Se recomanda ca un strat de cel putin 3-4 cm de nisip sa fie asezat deasupra substratului fertilizant. Nisipul va actiona ca o bariera intre Tropica Plant Growth, care este foarte concentrat, si apa. Plantele se vor planta normal in acvariu si noile radacini se vor dezvolta rapid. La plantare, se va avea grija sa se deranjeze cat se poate de putin substratul, pentru a evita ca particulele de argila si sphagnum sa se degaje in apa. De asemenea, la replantare, nu se vor scoate plantele cu tot cu radacina, ci se vor sectiona chiar deasupra stratului de nisip.

Resurse

 

Galerie video
  

Nou
5703249611000
8 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
5703249611000
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.