Sump-urile Aquaforest sunt realizate din PVC foarte rezistente si durabile, dedicate chiar si celor mai solicitante acvarii.

Concepute de acvaristi experimentati, acestea asigura cea mai eficienta filtrare pentru a face coralii sa prospere si sa creasca sanatos.

Camerele sump-ului în cascada combinate cu piepteni de calitate ofera conditii perfecte pentru un flux de apa dinamic, dar ultra silentios. Camera pentru ciorapii de filtrare permite plasarea a doi ciorapi (inclusi în set) cu capace de suprimare a zgomotului sau permite înlocuirea lor cu reactoare media.

Sumpu-ul Aquaforest este rezultatul experientei si al celor mai buni designeri si ingineri in urma stransei cooperarii cu acvariÅŸtii de top. Acest sistem inteligent de divizoare si deflectoare a fost testat temeinic ani de zile pentru a se asigura ca ofera cel mai mare potential de filtrare. Având în vedere ca sistemul de filtrare eficient este cheia succesului in reefing, fiecare detaliu a fost atent luat in considerare si gândit.

Ne straduim sa oferim cea mai înalta calitate în fiecare etapa, asa ca ne-am asigurat ca, complexul nostru de piepteni si camere ofera o reducere optima a zgomotului prin eliminarea sunetelor nedorite. Sudarea precisa a elementelor garanteaza cea mai mare etanseitate.

Cea mai fiabila combinatie de experienta între acvaristi, tehnologie avansata si cea mai buna executie disponibila pe piata!

  • Compartiment pentru ciorapi de filtrare – înlocuibili cu reactoare media
  • Compartiment pentru apa RO (apa de somoza) pentru sistem auto top off
  • Indicator de nivel al apei pentru a asigura o reglare usoara a skimmer-ului
  • Flux silentios de apa, garantat de piepteni de calitate
  • Materiale rezistente la zgârieturi, durabile

Dimensiuni:
Lungime: 50 cm
Adâncime: 41,5 cm
Inaltime: 45,5 cm

Nou
5902026732758

Referinte specifice

cod bare EAN13
5902026732758
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.