Supliment Calciu Seachem Reef Fusion 1 2l
    • Supliment Calciu Seachem Reef Fusion 1 2l

    Supliment Calciu Seachem Reef Fusion 1 2l

    135,16 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Reef Fusion 1 ™ si Reef Fusion 2 ™ reprezinta fundamentul unui sistem conceput pentru a oferi cele mai importante elemente pentru acvariul de recif.

    • Reef Fusion 1 ™ asigura calciu, în timp ce Reef Fusion 2 ™ ofera alcalinitate. Atunci când sunt utilizate împreuna, sistemul Reef Fusion ™ va mentine nivelurile de calciu si alcalinitate.
    • Când se utilizeaza conform instructiunilor, Reef Fusion 1 ™ si Reef Fusion 2 ™ vor mentine nivelele critice de calciu si alcalinitate necesare cresterii sanatoase a coralilor, oferind în acelasi timp niveluri adecvate pentru alte elemente si minerale.

     

    • Reef Fusion 1 ™ ofera nu numai 100.000 mg / l de calciu ionic, ci include si niveluri adecvate de magneziu, strontiu, bor, fier, mangan si molibden.
    • Reef Fusion 2 ™ contine un amestec de carbonati si bicarbonati la o alcalinitate de 4400 meq / l. Acesta este conceput pentru a restabili si a mentine alcalinitatea în acvariile de recif si a furniza speciilor cu un schelet calcaros carbonatul esential necesar cresterii.


    Ingrediente:
    Clorura de calciu, clorura de magneziu, clorura de strontiu, clorura de rubidiu, tetraborat de sodiu, clorura de fier, molibdat de sodiu, sulfat de mangan.

    Indicatii:
    Se dozeaza la fiecare 1-2 zile.
    Agitati bine înainte de folosire. Se adauga 1 ml de Reef Fusion 1 ™ per 25 L (6.5 galoane) de apa. (ca referinta, capacul contine 5 ml.) Adaugati solutia intr-o zona in care curentul de apa este puternic. Asteptati câteva minute, apoi adaugati Reef Fusion 2 ™ în acelasi mod, 1 ml per 25 L (6,5 US galon), dupa ce se il agitati bine. Este de preferat ca cele doua produse sa fie adaugate în locatii separate în acvariu. Aceasta doza contribuie cu 4 mg / l de calciu si cu 0,176 meq / l de alcalinitate. Nu amestecati niciodata Reef Fusion 1 ™ cu Reef Fusion 2 ™ direct.

    Note:

    • Nu depasiti o doza de 4 ml în 25 l (6.5 gallon SUA) pe zi de la fiecare produs.
    • Mentineti nivelul calciului între 410-430 mg / l.
    • Mentineti alcalinitatea între 4-6 meq / l.
    • Marimea sau frecventa dozei poate fi crescuta daca regimul de dozare nu este suficient pentru a mentine calciul si alcalinitatea în aceste intervale.
    Nou
    205176

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    205176
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.