Supliment nutritiv corali Red Sea Reef Energy AB Plus 1000ml
  • La comanda
  • Supliment nutritiv corali Red Sea Reef Energy AB Plus 1000ml
  • Supliment nutritiv corali Red Sea Reef Energy AB Plus 1000ml

Supliment nutritiv corali Red Sea Reef Energy AB Plus 1000ml

179,90 lei
Expediabil in 4-5 zile

Red Sea Reef Energy Plus AB+ este un superaliment all-in-one care o sa-ti multumeasca toti coralii, oferind o crestere mai buna, rezistenta mai mare si culori mai intense. In noua formula este mult mai usor de utilizat, chiar si cu dozatoare automate si are un efect minim asupra skimmer-ului. (over-skimming)

Pe baza cercetarilor noastre indelungate, Reef Energy Plus este un supliment nutritiv îmbunatatit care ofera componentele nutritive complete necesare coralilor moi, LPS, SPS si non-fotosintetici pentru vitalitate, crestere si colorare.

Crestere maxima
Cu Reef Energy Plus, coralii dvs. vor creste chiar mai repede decât formula originala, din doua parti (Energy A si B). Testele noastre de laborator au demonstrat în mod clar o rata de crestere mai rapida cu 15% cu Reef Energy Plus.

Usor de utilizat cu dozare automata
Hranirea coralilor este mai usoara ca niciodata. Puteti utiliza un dozator automat pentru a hranirea coralii cu Reef Energy Plus, întrucât noua formula all-in-one poate fi pastrata nerefrigerata si fara sa fie agitata pâna la o saptamâna fara a compromite eficacitatea componentelor combinate.
* Pentru a evita alterarea, nu lasati nerefrigerat Reef Energy Plus mai mult de o saptamâna si spalati recipientul de dozare cu apa cu sapun între reumpleri.

Supra-skimmare minima
Noua formula reduce la minimum supra-skimmarea. (over-skimming)

Eficienta energetica ridicata
Reef Energy Plus consta într-un complex organic de carbohidrati, aminoacizi, acizi grasi si vitamine, ce poate fi absorbiti si consumati direct de corali. Acest consum imediat si direct ofera coralilor cea mai mare eficienta energetica.

Fara reziduri organice
Fiecare componenta a Reef Energy Plus este consumata si utilizata de corali pentru procesele lor metabolice (de ex., Producerea de proteine si regenerarea tesuturilor moi), fara a lasa materiale organice poluante inutile în acvariu.
* Când utilizati iluminare cu LED, cresteti doza daca coralii nu cresc, chiar daca nu exista semne de fotoinhibitie.

 

 

 

Intructiuni de dozare

Tip acvariuDoza zilnica (per 100 litri)
SPS Frags4 ml
Mixed Reef4 ml
SPS Dominant8 ml
Ultra Low Nutrient SPS12 ml
  • Ajustati doza în functie de cel mai exigent, chiar daca nu cel mai raspândit, coral din acvariu.
  • Estimati volumul total de apa (acvariu + sump - volumul de roci vie etc.) pentru a calcula doza corect pentru sistemul vostru.
  • Opriti skimmerul de proteine înainte de hranire si lasati-l oprit 15-30 de minute. Mentineti în permanenta o circulatie usoara a apei în acvariu.
  • Adaugati Reef Energy Plus AB direct în acvariu.
  • Folositi o pipeta pentru a administra amestecul direct/targetat oricarui coral delicat (Sun coral, Goniopora etc.)
  • Daca ati omis una sau mai multe zile de utilizare, nu adaugati dozele ramase restante, nu supradozati. Pur si simplu reluati administrarea dozei zilnice curente.

 

Nou
R22104

Referinte specifice

cod bare EAN13
R22104
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.