Supliment vegetal Dennerle Shrimp King Dadap Leaves
  • In stoc
  • Supliment vegetal Dennerle Shrimp King Dadap Leaves

Supliment vegetal Dennerle Shrimp King Dadap Leaves

49,90 lei
Expediere imediata

Shrimp King Dadap Leaves este un supliment alimentar natural pentru creveti si crabi. 

  • Produs natural 100%
  • Continut ridicat de proteine naturale (aproximativ 30%)
  • Cu vitamine esentiale, minerale, oligoelemente, aminoacizi si numeroase substante vegetale secundare
  • Cu un continut ridicat de calciu natural (aproximativ 1,5%) pentru o carapace puternica si o naparlire usoara a crevetilor si a crabilor
  • Bogat in enzime vegetale si fibre digestive (aproximativ 23%)

SFAT: Frunzele ShrimpKing Dadap Leaves sunt perfecte ca hrana naturala de baza pentru weekend sau vacanta/concediu - fara a polua inutil apa. Pur si simplu puneti-le în acvariu înainte de vacanta/concediu si puteti pleca în vacanta relaxat, cu constiinta impacata ca, creveti dvs. sunt asigurati din punct de vedere al hranei.

În biotopurile naturale ale crevetilor si crabilor, frunzele cazute pe fundul apei joaca un rol important în dieta. Animalelor le place sa consume frunzele descompuse cu biofilmul care se dezvolta pe ele. Pentru o dieta echilibrata biologic, mâncarea vegetariana ar trebui, prin urmare, sa fie o caracteristica obisnuita în meniul tuturor crevetilor si crabilor.

Frunzele arborelui de coral indian - cunoscut sub numele de „Dadap” în tara sa natala - sunt 100% naturale si sunt un supliment alimentar optim pentru toti crevetii de apa dulce. Frunzele sunt proaspat culese, culese manual si uscate usor.

Acestea se caracterizeaza printr-un continut ridicat de vitamine esentiale, minerale, oligoelemente, aminoacizi si enzime vegetale. În plus, acestea ofera fibre dietetice valoroase care faciliteaza digestia. Datorita continutului ridicat de proteine ​​de aprox. 30%, sunt adesea folosite în tarile lor de origine ca hrana pentru exemplarele de înalta calitate.

Frunzele ShrimpKing Dadap Leaves sunt un aliment natural suplimentar si sunt un plus excelent pentru alimentele principale. Frunzele uscate absorb apa din acvariu si se scufunda pâna pe fundul acvariului în decurs de 1-2 zile. Un biofilm de bacterii, ciuperci si alte microorganisme care fermenteaza („pre-digera”) tesutul frunzelor se formeaza la suprafata, fiind consumat cu entuziasm de creveti. Contine toti nutrientii si elementele de baza de care au nevoie zilnic. Fibrele frunzelor actioneaza promoveaza o digestie sanatoasa. Substantele vegetale secundare valoroase întaresc sistemul de apararea al organismului si sustin dezvoltarea sanatoasa. Frunzele Crusta Dadap asigura o crestere sanatoasa, echilibrata, vitalitate sporita si incurajeaza reproducerea.

ShrimpKing Dadap Leaves si-au dovedit, de asemenea, valoarea în intretinerea si reproducerea profesionala a speciilor Caridina si Neocaridina ca hrana suplimentara nutritionala de înalta calitate. Deoarece descompunerea biologica dureaza aproximativ 1-2 saptamâni, fiecare animal are suficiente ocazii de a mânca. Nu exista stres alimentar, ceea ce este deosebit de avantajos pentru animalele mai putin asertive si pentru animalele tinere. La final ramâne doar scheletul frunzei filigranate.

Frunzele Crusta Dadap sunt, de asemenea, ideale ca supliment alimentar pentru racii pitici (CPO), melci si specile de pestii sanitari, care se hranesc de pe fundul acvariului (de exemplu, Ancistrus).

 

Nou
4001615060775
10 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615060775
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.