Supliment vitamine si aminoacizi Seachem Vitality 250ml
    • Supliment vitamine si aminoacizi Seachem Vitality 250ml

    Supliment vitamine si aminoacizi Seachem Vitality 250ml

    109,90 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Vitality™ este un supliment complet cu vitamine, amino acizi si oligoelemente dezvoltat pentru a se adresa necesitatilor nutritionale asociate in mod comun cu mentinerea pe termen lung in sistemele inchise de apa marina. Vitality™ contine acid ascorbic, avand o baza solida de spirulina si chlorella. Acidul ascorbic este un cofactor in hidroxilatia componentelor de lysina si procollagen, precursorul colagenului, care este necesar in formarea tesuturilor conective, tesuturilor de cicatrizare in repararea ranilor si a matricei oaselor*. Atat spirulina, cat si chlorella contine un amestec bogat de amino acizi si vitamine. Vitality™ poate fi folosit si la pesti ornamentali de apa dulce; totusi, este conceput in mod special pentru pestii marini.

    *Nutritional Requirements of Fish, The National Research Council of the National Academy of Sciences, National Academy Press, Washington, DC, 1993, p. 31.

    Mod de utilizare

    A se scutura viguros inainte de utilizare. Pentru cele mai bune rezultate, se va scufunda hrana intr-un capacel de Vitality™ in fiecare zi.

    Nou
    116149600

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116149600
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

    8 alte produse in aceeasi categorie: